Ξένια Rec: "Αποχωρώ και αφήνω την ομάδα μου σε πολύ δύσκολη φάση. - Με έχει στεναχωρήσει..."

Η αποχώρηση της Ξένιας των Rec από το Survivor 2 άφησε την ομάδα των Διασήμων με αρκετά μαύρα σύννεφα πάνω από την παραλία τους. Ο ΣΚΑΪ έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες δηλώσεις της Ξένιας μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

«Αποχωρώ και αφήνω την ομάδα μου σε πολύ δύσκολη φάση. Οι σχέσεις μέσα στην ομάδα είναι πολύ μπερδεμένες και δυστυχώς δεν υπάρχει καλό κλίμα, που εμείς προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει. Υπάρχουν παρεξηγήσεις, προβλήματα, τα οποία πρέπει να λυθούν όσο πιο σύντομα γίνεται για να μπορεί η ομάδα να λειτουργήσει σωστά και να μπορεί να έχει μια τρομερή απόδοση στους αγώνες.

Με έχει στεναχωρήσει το ότι εμείς δεν ακούμε ο ένας τον άλλον με τα αγόρια πιο πολύ γιατί με τα κορίτσια είχαμε άψογη σχέση και δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Με τα αγόρια είχαμε λιγότερη επαφή. Και αν υπήρχε πρόβλημα, δυστυχώς δεν μπορούσαμε να ακούσουμε ο ένας τον άλλον.

Αφήνω πίσω την Κατερίνα Δαλάκα που έχω έρθει πολύ κοντά μαζί της. Τη συμπαθώ, την αγάπησα πάρα πολύ, είναι τρομερός άνθρωπος. Η Κατερίνα πάντα λέει την αλήθεια, αυτό που νιώθει και γι’ αυτό το λόγο παρεξηγείται γενικώς και κακώς. Κρατάω όλη την εμπειρία που πήρα από το παιχνίδι, από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία», είπε, μεταξύ άλλων, η Ξένια των Rec.via http://ift.tt/2p4DKs2

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.