Τι έγινε με τη Στέλλα στο Gala του Power of Love

Ο Γιάννης Σπυρόπουλος αποχώρησε από το σπίτι

Πολλές μπηχτές αλλά και ευθείες επιθέσεις είχαμε στο Gala του Power of Love. Ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης κατηγόρησε τη Στέλλα πως «έπαιζε» μαζί του, ενώ ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί την χαρακτήρισε ως «επαγγελματία ηθοποιό».

«Η επιλογή του Πάνου και της Στέλλας είναι δεκτή. Η Στέλλα, η ζωή της είναι το παιχνίδι, τίποτα άλλο. Στο ίδιο έργο θεατές, απλά αλλάζουν τα πρόσωπα. Μας γνώρισες καλύτερα και έκανες πλάκα, ενώ τον Πάνο δεν τον ξέρεις ούτε μια εβδομάδα. Άρα δεν κάνεις πλάκα, ήμασταν εμείς τα παιχνιδάκια σου. Νομίζεις ότι είμαστε τα παιχνιδάκια σου», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης.

«Η Στέλλα είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Αυτό μου ήρθε, αυτό σου είπα. Ο κόσμος θα το δει έξω και θα κρίνει. Αυτό μόνο θα πω. Από τον ένα μήνα που έχω δει τη Στέλλα, έχω δει πώς έχει συμπεριφερθεί γενικά. Την έκανες την πλάκα, απλά εγώ με τον Νίκο δεν παίρνουμε από πλάκα. Αυτό δεν έχεις καταλάβει. Είμαστε δύο άτομα αυτή τη στιγμή που λέμε το ίδιο πράγμα», ήταν το σχόλιο του Σωκράτη.

Η Στέλλα Μιζεράκη τόνισε από την πλευρά της: «Εγώ έδωσα παραπάνω χρόνο να σας γνωρίσω. Δεν απορρίπτω έτσι εύκολα ανθρώπους. Δίνω χρόνο για να γνωριστώ. Και άμα ήθελα να παίξω με τα συναισθήματά σας, θα ερχόμουν σε εσάς να κάνω πλάκα. Και όχι στον Παναγιώτη, που είναι κάτι άλλο. Που ξέρω ότι ο Παναγιώτης έχει συναισθήματα για την Άννα. Άμα ήθελα να παίξω μαζί σας, θα το έκανα».

Στο μεταξύ η Άννα Λορένη και ο Παναγιώτης Θεόφιλος ήταν οι αγαπημένοι παίκτες του κοινού και οι διαγωνιζόμενοι από την άλλη προστάτευσαν τον Νίκο και την Τζούλια με την ψήφο τους.

Έτσι οι άντρες έβγαλαν υποψήφια προς αποχώρηση τη Μαρίνα Βεαζόγλου, ενώ οι γυναίκες τον Γιάννη Σπυρόπουλο.

Η Άννα Λορένη, λοιπόν, πήρε τις περισσότερες ψήφους από τους τηλεθεατές και τα 2.500 ευρώ. Ως εκ τούτου, η Άννα προστάτευσε τη Μαρίνα και ο Γιάννης Σπυρόπουλος αποχώρησε από το σπίτι.via http://ift.tt/2IfzMVG

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.