Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα: «Όταν πια ξέραμε ότι θα χωρίσουμε με τη Φαίη…»

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά για το τυπικό μέρος του διαζυγίου του με τη Φαίη Σκορδά που ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες, αν θα συνεργαζόταν με την πρώην σύζυγό του σε κάτι τηλεοπτικό, το ρόλο ως κριτής στο DWTS, τον Αντώνη Κανάκη, αλλά και τον ΑΝΤ1 και τη συνεργασία του με το κανάλι…

Για το διαζύγιο:
«Δεν έχει βγει ακόμα. Τις επόμενες μέρες θα βγει το διαζύγιο. Αλλά είναι προσωπικά θέματα αυτά. είναι κάτι τυπικό. Έχουμε χωρίσει εδώ και 1,5 χρόνο. Ούτε καν ξέραμε πότε θα βγει το διαζύγιο. Δεν μας εμπόδισε το τυπικό του κομματιού άμα θέλαμε να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Έχουμε χωρίσει. Η ουσία μετράει στους χωρισμούς, όχι το τυπικό. Δεν έχω προχωρήσει τη ζωή μου αν αυτό με ρωτάτε. Κάποια στιγμή φαντάζομαι θα την προχωρήσω. Μπορεί και να μην την προχωρήσω. Μπορεί να μείνει στάσιμη εδώ που είναι.»

Για το εάν θα έκαναν ξανά εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά:
«Επαγγελματικά με τη Φαίη ταιριάζουμε πάρα πολύ. Το έχω ξαναπεί. Και η μαγιά του Πρωινού, της επιτυχίας της κοινής ήταν ότι ήμασταν δύο επαγγελματίες με μια πορεία που είχαμε ίδιο τρόπο σκέψης στα πράγματα, για αυτό και δεν τσακωθήκαμε και ποτέ. Κι αυτό το πράγμα μας έκατσε. Αλλά όταν πια ξέραμε ότι θα χωρίσουμε ήταν… δηλαδή θα μπορούσαμε να μείνουμε κι άλλο χρόνο μαζί, δεν θα ήταν σαν να ξεπουλάμε την προσωπική μας ζωή;»

Για το DWTS:
«Ο ρόλος ως κριτής στο DWTS είναι άβολος. Δεν είναι κάτι το οποίο είναι το φόρτε μου. Γιατί εγώ είμαι δημοσιογράφος – παρουσιαστής, δηλαδή έχω μάθει να κάνω πράγματα. Τώρα αυτό είναι λίγο άβολο για εμένα. Ξέρετε πόσο χαρούμενος είμαι που δεν κρίνομαι εγώ από τα νούμερα τηλεθέασης; Δηλαδή συμμετέχω σε μια εκπομπή που δεν κρίνομαι εγώ από τα νούμερα τηλεθέασης. Πόσο καλό είναι αυτό; Δεν ξέρω. Δεν είμαι στέλεχος. Για αυτά ρωτήστε τον Λάτσιο, τα στελέχη του ΑΝΤ1, να σας πουν γιατί τα προγράμματα του σταθμού στο δεύτερο μισό δεν πάνε ιδιαίτερα καλά.»

Για τον Αντώνη Κανάκη:
«Είδα λίγο τη δεύτερη μέρα τους Ράδιο Αρβύλα. την Τετάρτη είχα βγει έξω και δεν είδα. Ο Κανάκης είναι ένας πολύ καλός παρουσιαστής με μια επιτυχημένη εκπομπή. Είναι πολύ άκομψο να κρίνω τα νούμερα μιας άλλης εκπομπής. Ο Κανάκης είναι ένας επιτυχημένος παρουσιαστής, νομίζω θα την βρει την άκρη. Έχει κάνει ο άνθρωπος επιτυχία. Μην πυροβολούμε επειδή δεν πήγε καλά δύο μέρες ξαφνικά άχρηστος ο Κανάκης.»

Για τον ΑΝΤ1:

«Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τον ΑΝΤ1 και νομίζω και ο ΑΝΤ1 από εμένα. Τώρα μη μου πείτε γιατί κόπηκε η εκπομπή γιατί δεν με αφορά. Ρωτήστε τα στελέχη του ΑΝΤ1. Εμένα με αφορά το ότι πήγε καλά. Αν ήμουν διευθυντής προγράμματος, ή υπεύθυνος προγραμματισμού μιας ζώνης, εγώ δεν θα την έκοβα την εκπομπή. Από την άλλη θα ήταν άδικο να γκρινιάξω γιατί κόπηκε. Είμαι σε ένα κανάλι που με τιμά, το τιμώ και εγώ. Έχουμε σημειώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες. Να θυμηθούμε τα πρώτα Voice που κάναμε 50%-60% ή το Πρωινό με τη Φαίη – και τώρα μια χαρά πάει μόνη της. Εγώ μόνο ευχαριστημένος μπορώ να είμαι από τον ΑΝΤ1 που μου έχει δώσει ευκαιρίες να παρουσιάσω ωραία πράγματα. Κι ο ΑΝΤ1 πρέπει να είναι ευχαριστημένος από εμένα. Άρα θα κοιτάξουμε το καλοκαίρι πως θα επεκτείνουμε αυτή τη συνεργασία.»


via http://ift.tt/2tD1ngg

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.