Ο Σωτήρης Κοντιζάς δοκίμασε τα πιάτα του Σελίμ στο μαγαζί του

Ο Σελίμ Σελτζούκ μπορεί να έχει αποχωρήσει από το MasterChef, αλλά τόσο οι παίκτες όσο και οι κριτές δεν ξεχνούν την ισχυρή προσωπικότητά του, το πηγαίο χιούμορ και την αυθεντικότητά του.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Σελίμ άφησε πίσω του την ποδιά του MasterChef και επέστρεψε στα παλιά του μαγειρικά λημέρια: στο δικό του εστιατόριο που βρίσκεται στο Πεδίο του Άρεως και έχει το όνομα «Anadolu».

Λίγο πριν αποχωρήσει ο Σελίμ από το reality μαγειρικής είχαμε ακούσει τον Σωτήρη Κοντιζά να δηλώνει δοκιμάζοντας ένα από τα πιάτα του: «Αν μπορούσα, θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να φάω στο μαγαζί του Σελίμ πριν το MasterChef και μετά το MasterChef».

Πράγματι, η εξέλιξη του Σελίμ κατά τη διάρκεια παραμονής του στο MasterChef ήταν θεαματική.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς το ‘πε και το ‘κανε: βρέθηκε στο εστιατόριο του Σελίμ και δοκίμασε τα πιάτα του. Μάλιστα, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν και το καρέ δημοσίευσε ο Σελίμ στους λογαριασμούς του στα social media.

selimselguk/ Instagram

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέφθηκε το Anadolu για να δοκιμάσει τις σπεσιαλιτέ και τις χορταστικές μερίδες του!

« Δεν στενοχωριέμαι που έφυγα. Μου λείπουν κάποια πράγματα που έζησα εκεί πέρα, αλλά δεν θα έμενα και για όλη μου τη ζωή εκεί. Ηρθε η μέρα μου και έφυγα. Ολα καλά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αδικία μέσα στο παιχνίδι. Τα ίδια πράγματα που είπαν οι κριτές για το πιάτο μου, τα είχα σκεφτεί κι εγώ. (...) Οι συνταγές στο μαγαζί μου είναι από το παρελθόν, έχω διαλέξει έναν ωραίο κατάλογο. Ο κόσμος στο μαγαζί μου χορταίνει. Είμαι στην Ελλάδα από το 2003. Ημουν στη Θεσσαλονίκη, εκεί μαγείρευα» έχει δηλώσει ο μάγειρας σε συνέντευξή του στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου».

chef_koutsopoulosleonidas/ Instagram


via http://ift.tt/2oYLVp1

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.