Ιδέες για πασχαλινά καλάθια

Τα πασχαλινά καλάθια δώρωνμπορούν να διαφέρουν σε σχέσημε ένα καλάθι για κάθε περίστασηακόμη και μόνο σε 1-2 καθαρά πασχαλινά στοιχεία π.χ  αυγά, κουλούρια, σοκολατένια, ένα μικρό διακοσμητικό κλπ. ενώ κατά τα άλλα θα τα δημιουργήσετε, ανάλογα με το συνολικό μέγεθος και κόστος που θέλετε να έχουν με ομοειδή μεταξύ τους αντικείμενα, δημιουργώντας πχ τέτοια καλαθάκια με είδη κουζίνας, καλλυντικά, είδη κήπου, ποτά-τρόφιμα, είδη χόμπυ, παιχνίδια κλπ.
Αυτό που δημιουργεί ...τηνδιαφορά σε τέτοιου είδουςσυνθέσεις για δώρο είναι τοείδος "καλαθιού" που θα χρησμοποιήσετε και πουεκτός από ένα κλασσικό καλάθι την ίδια χρήση μπορεί να κάνει κάθε είδουςαντικείμενο που θα χωράειόσα θέλετε να τοποθετήσετε στο εσωτερικό του.
Για παράδειγμα ένασουρωτήρι, ένα πυρίμαχο σκεύος ή μια φόρμα μπορούν να γίνουν το "καλάθι" για δώρα με αντικείμενα σχετικά με κουζίνα-τρόφιμα-ποτά, σε ένα κασπώ, μια γλάστρα ή μια θήκηκηπουρικής μπορείτε να προσφέρετε αντίστοιχα είδη για κήπο, μια απλή πλαστική εργαλειοθήκη μπορεί να γεμίσει με είδη-εργαλεία για χόμπυ-κατασκευές, ένα ζευγάρι παντόφλεςμπορούν να μετατραπούν σε ...καλάθι για μια σειρά ειδών προσωπικής φροντίδας  κλπ. 
Ιδιαίτερα όμορφο και πρωτότυποπασχαλινό αμπαλάζ μπορείτε να δημιουργήσετε και με χάρτινες αυγοθήκες ή γυάλινα βάζα.
Οι αυγοθήκες βάφονται με ακρυλικάχρώματα χωρίς κανένα πρόβλημα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν "καλάθι" για να προσφέρεται αυγά, μικρά γλυκίσματα αλλά και κάθε είδους δώρα μικρού μεγέθους π.χ για να φτιάξετε σε μια τέτοια αυγοθήκη ένα ...καλαθάκι με είδη μοδιστρικής.

Επίσης, τέτοιας μορφής "καλάθια" μπορούν να δημιουργηθούν και με παιδικά δώρα. Τοποθετώντας λαμπάδα, σοκολατένια, αυγά, μικρά παιχνίδια κλπ. μέσα σε κουβαδάκια,αυτοκινητάκιακαροτσάκια για κούκλες κλπ.


via http://ift.tt/2Hi8Kf1

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.