Η ανάρτηση νεαρής ηθοποιού λίγες ημέρες μετά την αποβολή του μωρού της

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ζωή της βιώνει η Claire Holt. Η Αυστραλή ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές The Vampire Diaries και The Originals – υποδυόμενη και στα δύο τον ρόλο της Rebekah Mikaelson – μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την δυσάρεστη εμπειρία που έζησε πριν μερικές μέρες, όταν απέβαλλε.

Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε να δημοσιοποιήσει τη δύσκολη στιγμή που βιώνει στην προσωπική της ζωή, με σκοπό να βρει και άλλες γυναίκες που έζησαν το ίδιο και να πάρει δύναμη από εκείνες. Η Claire Holt έχει πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της, Andrew Joblin, ο οποίος την υποστηρίζει σε αυτή τη εξαιρετικά άσχημη περίοδο.

«Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία πριν 10 μέρες ενώ περίμενα να μου αφαιρέσουν το μικρό μου μωράκι, μετά από τη διάγνωση ότι δεν έχει καρδιακό παλμό. Την έστειλα στον αρραβωνιαστικό μου για να του δείξω ότι είμαι μια χαρά, καθώς ο ίδιος περίμενε στην αίθουσα αναμονής. Δεν ήμουν.

Ποτέ δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στη ζωή μου. Δεν ήξερα αν πρέπει να σας ανακοινώσω τα νέα τόσο γρήγορα καθώς ακόμη φοβάμαι να δημοσιοποιήσω μια τόσο προσωπική μάχη, αλλά πρέπει να το κάνω γιατί είναι σημαντικό.

Κάποια να μου πει ότι αυτή η κατάθλιψη και η απελπισία είναι φυσιολογική. Ότι δεν έφταιξα εγώ σε κάτι. Ότι δεν θα πονάω για πάντα. Βρήκα μια ομάδα στο διαδίκτυο από γυναίκες που έχουν ζήσει ακριβώς ό,τι και εγώ και που μοιράζονται την εμπειρία τους… Μου ραγίζει η καρδιά που σκέφτομαι ότι το να χάνεις παιδί, είναι κάτι που πρέπει να το κρατάς για τον εαυτό σου. Δεν θα μπορούσα να επιβιώσω αν δεν είχα την υποστήριξη του συντρόφου μου. Παρά τον πόνο του, ήταν ο βράχος μου και το δίχτυ ασφαλείας μου», έγραψε μεταξύ άλλων στα social media.
via http://ift.tt/2tLYr0V

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.