29χρονη αρνήθηκε να κάνει σ*ξ με τον πρώην σύντροφό της κι εκείνος την αποκεφάλισε

Φρικτό θάνατο είχε μια 29χρονη από την Ουκρανία, η οποία αρνήθηκε να κάνει σ*ξ με τον πρώην σύντροφό της, κι εκείνος, οργισμένος… την αποκεφάλισε.

Το άψυχο σώμα της Anna Ergieva εντοπίστηκε από τους τρομοκρατημένους γονείς της, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι της επειδή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους.


«Ήταν στο πάτωμα, αποκεφαλισμένη, γεμάτη αίματα. Όλο το δωμάτιο ήταν γεμάτο αίμα. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία, έκαναν έρευνα στον χώρο αλλά δεν μπορούσαν να βρουν το κεφάλι της» περιέγραψε συγκλονισμένς ο πατέρας της.Λίγο αργότερα το κεφάλι της βρέθηκε θαμμένο σε κοντινό σημείο, τοποθετημένο σε μία σακούλα μαζί με μερικά κοσμήματά της.


Ο πρώην σύντροφός της, όπως μεταδίδει η Daily Mail, παραδέχθηκε αργότερα πως εκείνος τη δολοφόνησε, τυφλωμένος από οργή και ζήλια, επειδή τον απέρριπτε ερωτικά.

Ο πρώην σύντροφός της συνελήφθη, ο οποίος αρχικά επιχείρησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς με μαχαίρι και να κόψει τις φλέβες του. Τελικά, ομολόγησε τον φόνο, λέγοντας πως την πυροβόλησε στο κεφάλι επειδή αρνήθηκε να κάνει σ*ξ μαζί του και μετά την αποκεφάλισε, ώστε η αστυνομία να μην μπορεί να βρει τη σφαίρα, έκρυψε το κεφάλι με μερικά κοσμήματα μέσα σε μια τσάντα και το έθαψε.


via http://ift.tt/2tLpHMU

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.