Τέλος ο Β. Κουφόπουλος από το Real Fm

Την αποχώρησή του για προσωπικούς λόγους από τον ραδιοσταθμό Real Fm ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουφόπουλος, με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook όπου έγραψε: «Σήμερα δεν θα ακούσετε την εκπομπή “Στιγμιότυπα” στο Real FM. Αποχώρησα από το σταθμό για προσωπικούς λόγους. Ήταν μια ωραία συνεργασία, βασισμένη στην αρχή της ελευθερίας. Κανείς από τον Αύγουστο.. του 2013 ως και τον Ιανουάριο του 2018, την περιόδο που εργάστηκα στο σταθμό, δεν μου είπε τι να πω. Ευχαριστώ λοιπόν τους ανθρώπους του Real FM, ηγεσία, διοίκηση, διεύθυνση, για αυτή τη δυνατότητα. Προς το παρόν συνεχίζουμε με τα Στιγμιότυπα (www. stigmiotypa.gr) στο Internet». Ο Βασίλης Κουφόπουλος αρχικά έκανε εκπομπές στο Real FM τις καθημερινές τα βράδια, αλλά στο νέο πρόγραμμα του σταθμού μετακινήθηκε στο 2 με 4, τα μεσημέρια, τα Σαββατοκύριακα
****
Το Πρακτορείο Διανομής Τύπου και Μεταφορών, Αργος Α.Ε, ανακοίνωσε την παραίτηση του Κωνσταντίνου Λαζαρίδη για προσωπικούς λόγους, από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρείας και την ανάληψη των καθηκόντων αυτών από τον έως τώρα, Γενικό Διευθυντή, Νικόλαο Πετράτο.  Ο Κωνσταντίνος Λαζαρίδης, αναλαμβάνει τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης.
****
Οι αλλαγές στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon του Ιβάν Σαββίδη συνεχίζονται αργά αλλά σταθερά σε μια προσπάθεια να προβληθεί νέο προφίλ για το κανάλι. Ετσι άλλαξε και το λογότυπο του σταθμού με το νέο logo να αποτυπώνεται με χρυσές αποχρώσεις, ενώ το όνομα του σταθμού είναι πλέον «epsilon tv» από «Ε» που αναγραφόταν στο προηγούμενο σήμα.


via http://ift.tt/2GJENFb

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.