Ο Άδωνις άνοιξε το σπίτι του για να δείξει ότι δεν τα πήρε από τη Novartis για ανακαίνιση

Δείτε το βίντεο από την «ξενάγηση»

Απάντηση στην καταγγελία ότι πήρε χρήματα από τη Novartis για να ανακαινίσει το σπίτι του αποφάσισε να δώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση υποστηρίζει ότι δόθηκαν 2 εκατ. ευρώ στον πρώην υπουργό Υγείας προκειμένου να ανακαινίσει το σπίτι του. Έτσι, ο κ. Γεωργιάδης αποφάσισε να αφήσει την κάμερα του Star να κάνει... αυτοψία στον χώρο για να αποδείξει το αντίθετο.

«Δεν παίζω με την τιμή και την υπόληψή μου», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δείχνοντας στην οροφή της κατοικίας του, ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι έχει να βαφτεί από το 2007, πριν γίνει βουλευτής, καθώς και ότι η κουζίνα είναι γνωστής εταιρείας που έχει κλείσει εδώ και 5-6 χρόνια.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, δείχνει τις φθορές στους τοίχους και τα πατώματα του σπιτιού και προτρέπει τον κάμεραμαν να καταγράψει εκεί όπου του δείχνει: «Πάρε με την κάμερα ανακαινισμένο σπίτι από τα χρήματα της Novartis που δεν πήραμε».

«Το χρωστάμε το σπίτι, σήμερα πάω να πληρώσω τη δόση», ακούγεται να λέει ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.via http://ift.tt/2BNGVwo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.