Όμορφες παιδικές αποκριάτικες μάσκες απο χεράκια!

Γράφει η Μαρία Λιόντου από το mommyjammi

Η σημερινή μας χειροτεχνία έχει να κάνει με τις απόκριες!
Τι καλύτερο από το να φτιάξουμε μία παιδική μάσκα με χεράκια, του παιδιού μας φυσικά!Τα υλικά μας απλά και η εκτέλεση διασκεδαστική και εύκολη αναφορικά με τον βαθμό δυσκολίας.
Χρωματιστό χαρτόνι της αρεσκίας μας και ξεκινάμε να σχεδιάζουμε την παλάμη του παιδιού μας. 
Εάν μπορεί μόνο του το παιδί ειναι σαφώς καλύτερο να το αφήσουμε να προσπαθήσει. Στην συνέχεια κόβουμε την παλάμη που σχεδιάσαμε με το ψαλίδι και με τον ίδιο τρόπο συνεχίζουμε σε άλλο χρώμα χαρτόνι να φτιάξουμε άλλα δύο χεράκια. Η χαρτοκοπτική είναι μία άριστη εξάσκηση για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας καθώς βοηθά στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας.Κολλάμε μεταξύ τους τα τρία χεράκια όπως μας αρέσει σαν αποτέλεσμα και ανοίγουμε προσεκτικά με έναν χαρτοκόπτη δύο μάτια. 
Σειρά στην συνέχεια έχει η διακόσμηση. Εμείς χρησιμοποιήσαμε ένα χαρτόνι με glitter και ένα περφορατέρ με σχήμα λουλουδιού ώστε να κόψουμε ένα λουλουδάκι για το κάθε δαχτυλάκι.
Χρησιμοποιήσαμε ένα γλωσσοπίεστρο το οποίο κολλήσαμε και στερεώσαμε καλά στην μάσκα ώστε να μπορούμε να την κρατάμε. Κολλήσαμε τα λουλουδάκια σε κάθε δάχτυλο και λίγο γκλίτερ σε σωληνάριο για έξτρα διακόσμηση!
Είμαστε έτοιμοι!
ΤΣΑ!via http://ift.tt/2E8KGdd

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.