Νικόλας Αγόρου: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο φραουλίτσας των Μαχητών! Όλη η αλήθεια για την καταγωγή του!

Ποια είναι η ηλικία του παίκτη των Μαχητών, Νικόλα Αγόρου; Ο παίκτης του Survivor 2018 είναι μετρ σε μαγαζί εστίασης. Στο παρελθόν υπήρξε αθλητής του κανό-καγιάκ σλάλομ για 9 χρόνια.

Στο τρέιλερ της παρουσίασης των Μαχητών πριν την έναρξη του παιχνιδιού δήλωσε:»Με πίστη, υπομονή και αγώνα.. τα πάντα μπορείς να κατακτήσεις.

Πάμε για τη νίκη». Στο βίντεο της παρουσίασης του πριν την πρεμιέρα του Survivor είπε: «Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και ασχολούμουν χρόνια με τον πρωταθλητισμό» και συνέχισε με το πως πήρε την απόφαση για να μπει στο παιχνίδι λέγοντας: «Την απόφαση για να έρθω στο Survivor, την πήρα ξεκάθαρα για το έπαθλο έτσι ώστε να βοηθήσω την οικογένεια μου».

Επίσης είπε για το στόχο του στο Suvivor: «Ο στόχος μου μέσα από το παιχνίδι πέρα από το έπαθλο είναι η νίκη σαν νίκη το να κερδίσω και να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος γίνεται στα αθλήματα». Πως θα του φανεί η πείνα; «Την πείνα πιστεύω πως θα την αντιμετωπίσω με καλή διαχείριση του μυαλού».

Ακόμα δήλωσε στο ίδιο βίντεο: «Δε με νοιάζει τίποτα είμαι έτοιμος να αντιμετωπίζω όλα ότι και αν προκείψει στο παιχνίδι.. το μόνο που με αγχώνει και με προβληματίζει είναι το γεγόνος ότι θα έχω απόσταση από την οικογένεια μου» και καταλήγει: «Πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω στο Survivor γιατί είμαι πολύ ανταγωνιστικός, πιστεύω στον εαυτό μου και πέραν από αυτό στη ζωή γενικά με πίστη και υπομονή μπορείς να καταφέρεις τα πάντα». Διαβάστε παρακάτω για την ηλικία του

Νικόλας Αγόρου Ηλικία
Ο Νικόλας Αγόρου, έχει καταγωγή από την Κόνιτσα και έχει σπουδάσει στο ΤΕΦΑΑ της Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί σε μαγαζιά στο Κολωνάκι, τη Γλυφάδα και τη Μύκονο. Υπηρέτησε στις Ειδικές δυνάμεις ως έφεδρος δόκιμος αξιωματικός και πιστεύει πως λόγω αυτού είναι πολύ σκληραγωγημένος και μπορεί να τα αντέξει όλα. Δείτε φωτογραφίες του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στη συνέχεια μάθετε την ηλικία του. Ο Νικόλας Αγόρου είναι 26 χρονών.


via http://ift.tt/2ENSWms

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.