Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί - Πλημμύρες και χιόνια μέσα στις επόμενες ώρες

Έγκαιρα και πάντα ψύχραιμα και χωρίς κραυγές και τρομοκρατία, ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει τον υψηλό βαθμό επικινδυνοτητας για τα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών.

Με την προειδοποίηση που εξέδωσε κάνει λόγο για κίνδυνο πλημμυρών τοπικά στην κεντρική Ελλαδα, αλλά και για χιονοπτώσεις την ερχόμενη Δευτέρα στη βόρεια χώρα.

Αναλυτικά όσα γράφει στην προειδοποίηση με την οποία συνοδεύει το δελτίο καιρού και την πρόγνωση για τις επόμενες μέρες, ο Σάκης Αρναούτογλου.

Μεγάλη προσοχή!
Στις περιοχές της κεντρικής ηπειρωτικής Ελλάδας και κυρίως της Θεσσαλίας τις επόμενες ημέρες καθώς ο κίνδυνος τοπικών πλημμυρών και περαιτέρω αύξησης της στάθμης χειμάρρων και ποταμών είναι μεγάλος εξαιτίας της διατήρησης βροχοπτώσεων που κατά διαστήματα δείχνουν να έχουν και ένταση αλλά και διάρκεια..

Αρκετά χαμηλά δείχνουν και με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία, να κάνουν την εμφάνισή τους και τα χιόνια κυρίως στη βόρεια Ελλάδα την ερχόμενη Δευτέρα!

Όλες οι λεπτομέρειές για την κίνηση του έντονου ψύχους στην Ευρώπη και ποια περιοχή θα "χτυπηθεί" ιδιαίτερα, στο δελτίο καιρού εδώ;via http://ift.tt/2EM0pU3

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.