Καψώχας - Ακριβοπούλου στη «Νέα Σελίδα»

"Απ΄αυτή την Κυριακή νέες πτήσεις από την εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, μαζί με την Κατερίνα Ακριβοπούλου. Δεν μπορώ να ξεφύγω από τη μυρωδιά και τη δύναμη του χαρτιού".
Με αυτή την ανάρτηση στα social media ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψώχας γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με την κυριακάτικη εφημερίδα Νέα Σελίδα του Ηλία Λιβάνη.
Με το φύλλο θα συνεργάζεται και η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου. Και οι δύο δημοσιογράφοι,.. Καψώχας και Ακριβοπούλου, ξεναγήθηκαν την Τρίτη, στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας από τον εκδότη Ηλία Λιβάνη. Την ίδια ημέρα είχαν προηγηθεί οι απολύσεις του διευθυντή σύνταξης και αρθρογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου, της Νικόλ Λειβαδάρη (αρχισυντάκτρια Πολιτικού), της Χαράς Βλάχου (αρχισυντάκτρια Ύλης) και της πολιτικής συντάκτριας Αγγελικής Σπανού.
Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί το επιτελικό σχήμα που θα διευθύνει τη Νέα Σελίδα καθώς όλη την εβδομάδα γίνονταν επαφές του εκδότη με δημοσιογράφους άλλων Μέσων προκειμένου να συνεργαστούν με την κυριακάτικη εφημερίδα.via http://ift.tt/2opEpU2

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.