Αυτός ο άνδρας ενώ έτρωγε, ξαφνικά ξέσπασε στο κλάμα. Όταν μάθαμε τον λόγο, κλάψαμε μαζί του

Μπορεί για μερικούς ο Αγιος Βαλεντίνος να είναι η ημέρα- ύμνος στον έρωτα, αλλά αυτή η φωτογραφία αποδεικνύει πως υπάρχουν και άτομα που νιώθουν βαθιά θλίψη και πόνο.

Στην φωτογραφία, την οποία έβγαλε μία κυρία που γιόρταζε την ημέρα, φαίνεται ένας χήρος άνδρας να τρώει μόνος τους, έχοντας απέναντι την τέφρα της νεκρής συζύγου του.

Ο άντρας, o οποίος είχε βάλει ένα ποτήρι κρασί και φαγητό στην θέση απέναντί του, είχε γράψει μάλιστα και μία κάρτα για την γυναίκα όπου απ΄έξω έγραφε « εγώ και εσύ».


Σύμφωνα με την γυναίκα που έβγαλε την φωτογραφία, ο ηλικιωμένος σε μία στιγμή δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα, δείχνοντας πόσο πολύ του λείπει η γυναίκα της ζωής του.

Κρύβοντας το πρόσωπό του με τα χέρια του, ο ηλικιωμένος δεν μπορεί να πιστέψει πως μία τέτοια μέρα είναι μόνος του.

Η γυναίκα ανέβασε την φωτογραφία στα social media, γράφοντας ένα εξίσου συγκινητικό σχόλιο.
«Είμαστε όλοι ένοχοι που μερικές φορές θεωρούμε δεδομένο το άλλο μας μισό.

Μπορεί να ξεχνάμε να του δώσουμε φιλί για να τον αποχαιρετήσουμε ή να του λέμε «σ΄αγαπώ», ή απλά να είμαστε τόσο πολυάσχολοι που να μην προσέχουμε αυτά τα μικρά πραγματικά που θα μπορούσαν να σημαίνουν τόσα πολλά για κάποιον».

You know? We are all guilty of taking our other half for granted from time to time. We may forget to give a goodbye kiss, say I love you or just be so caught up in what we are doing at the moment that we don't notice the very little things that mean so much to our special someone. 
I saw something today that has made me remember that we won't always have each other to hold, talk to, love, play with or even just aggravate every now and then. 
This picture speaks loudly and it may hurt your heart as it has mine. This man looks like he is spending Valentine's Day alone at first glance but that is actually his wife in that very beautiful bottle sitting on the table. 
Apparently his love for her was and still is very strong as he takes her ashes out for a Valentine's lunch date together. He even bought her a glass of wine....

Please love your Sweetheart while you have the opportunity, you never know what tomorrow will bring or take away!

Happy Valentine's Day All!!!

Είδα αυτόν τον άνδρα σήμερα και με έκανε να συνειδητοποιήσω πως ποτέ δεν θα έχουμε πάντα τον αγαπημένο μας δίπλα μας για να τον κρατάμε, να του μιλάμε, να τον αγαπάμε, να παίζουμε μαζί τους ή ακόμη και τσακωνόμαστε που και που.

Αυτή η εικόνα μιλά δυνατά και ίσως πονά τις καρδιές σας, όπως και την δική μου.

Αυτός ο άνθρωπος φαίνεται να δειπνεί μόνος του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά στην πραγματικότητα είναι και η γυναίκα του σε αυτό το τραπέζι. Η αγάπη του τον έκανε να την πάρει μαζί του, φέρνοντας μαζί την τέφρα της στο εστιατόριο.


Η γυναίκα που έβγαλε την φωτογραφία
Της πήρε ακόμη και ένα ποτήρι κρασί. Παρακαλώ αγαπάτε τον σύντροφό σας όσο έχετε την ευκαιρία. Ποτέ δεν ξέρετε τις θα φέρει το αύριο», έγραψε η ίδια.


via http://ift.tt/2C1lfgg

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.