Η Γαμήλια Φωτογράφηση που κάνει Θραύση στο ίντερνετ! Ο Λόγος; Δείτε ολόκληρη τη Φωτογραφία και θα Καταλάβετε…

H Jenessa McKillen και ο άντρας της, Brad, παντρεύτηκαν μια όμορφη μέρα στο Ontario του Καναδά στις 20 Μαΐου. Πριν τον γάμο, το ζευγάρι πόζαρε στην οικογενειακή φάρμα της Jenessa για μερικές φωτογραφίες.

«Επιλέξαμε να κάνουμε εκεί την φωτογράφιση, γιατί η φάρμα των γονιών μου είναι πανέμορφη και είχε πολλά μέρη για να βγάλουμε διάφορες φωτογραφίες», είπε η Jenessa. Ενώ τραβούσαν φωτογραφίες, η φωτογράφος, Rebecca Spau, πρότεινε να βγάλουν μερικές φωτογραφίες κοντά στις αγελάδες, γιατί ήταν διαφορετικές και διασκεδαστικές.

"We chose to do pictures there because [my parents'] farm is beautiful and gave us lots of places to do different pictures," Jenessa told BuzzFeed News.

Ωστόσο, όταν άρχισαν να φωτογραφίζονται δίπλα στις αγελάδες, η Sprau ξέσπασε σε γέλια. Δείτε γιατί….


Τώρα το βλέπετε;Η αγάπη είναι στον αέρα!Η Sprau είπε ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει με την φωτογραφία. «Είναι από αυτές τις λήψεις που σου τυχαίνουν μια φορά στην ζωή.» Η Jenessa και ο Brad ήξεραν ότι είχε τραβήξει φωτογραφία, αλλά την είδαν αργότερα. Η Jenessa την βρήκε πραγματικά ξεκαρδιστική.

«Την έδειξα στην οικογένεια μου στο τέλος, όταν καθάριζαν.» Εξήγησε τι συμβαίνει στην φωτογραφία για όσους δεν γνωρίζουν από φάρμες:

«Οι αγελάδες ήταν θηλυκές και πίσω τους είναι ο ταύρος. Είναι φυσικό, δεν συμβαίνει κάτι παράξενο.» Η Jenessa αποφάσισε να κοινοποιήσει την φωτογραφία της στο Facebook της εκπομπής “Ellen”. Μέχρι στιγμής έχει πάνω από 2.000 κοινοποιήσεις.

Sprau told BuzzFeed News she couldn't stop laughing over the photo."It's like one of those once-in-a-lifetime shots that you'll probably never get again," she said.Jenessa and Brad knew she had taken the photo, but actually saw it later that night. Jenessa said she thought the photo was "hilarious.""I actually walked around during the clean-up showing my family," she said.She also explained what is going on in the photo, for those of us not as farm-savvy."The cows are two females and the bull is behind them," she said. "It's a natural thing, no funny business happening."

Η Jenessa έχει εκπλαγεί με την προσοχή που τράβηξε η φωτογραφία. «Είναι σαν ανεμοστρόβιλος, δεν περίμενα να συμβούν τόσα πολλά με μια φωτογραφία», είπε. Η Sprau είπε ότι κι εκείνη ήταν έκπληκτη με το πόσοι είχαν δει την φωτογραφία.

«Νομίζω ότι και οι τρεις είμαστε ευγνώμονες για τις κοινοποιήσεις και τα like. Εύχομαι τα καλύτερα στην νύφη και τον γαμπρό καθώς κάνουν το επόμενο βήμα στην ζωή τους. Σίγουρα έχουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία να πουν στα παιδιά και τα εγγόνια τους.»


via http://ift.tt/2GL6UUe

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.