Γονείς κακοποίησαν φρικτά το μωρό τους σε σημείο που χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί

Οι γονείς ενός μωρού μόλις 41 ημερών, το οποίο σχεδόν πέθανε στα χέρια τους από την καθημερινή κακοποίηση και βία, καταδικάστηκαν σε δέκα χρόνια φυλάκιση από το δικαστήριο του Μεϊντστόυν της Βρετανίας.

Η 24χρονη Τζόντι Σίμπσον και ο 47χρονος Άντονι Σμιθ δεν επέδειξαν καμία μεταμέλεια για τα τραύματα και τις κακώσεις που προκάλεσαν στο παιδί τους. Το κακοποίησαν σε βαθμό που το παιδί αναγκαστικά υποβλήθηκε σε επέμβαση ακρωτηριασμού των κάτω άκρων.


Ο πατέρας πήγε ο ίδιος το παιδί του στο νοσοκομείο τον Νοέμβριο με συμπτώματα κρυώματος. Το μωράκι βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση και η υγεία του διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το 41 ημερών μωρό είχε συμπτώματα σηψαιμίας κι άλλων μολύνσεων. Οι ακτίνες Χ έδειξαν ότι το μωράκι είχε υποστεί οκτώ κατάγματα, συμπεριλαμβανομένου ενός κατάγματος φτέρνας με μετατόπιση αστραγάλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μωράκι επέζησε. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα χρειάστηκε να υποβληθεί σε αναισθησία 11 φορές. Εκτός από τον ακρωτηριασμό το άτυχο μωρό έχασε επίσης μέρος της ακοής του.

Μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο το μωράκι υιοθετήθηκε από οικογένεια. Απέκτησε νέα ταυτότητα, η οποία δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων.


Η εισαγγελέας δήλωσε ότι ακόμα δεν είναι σαφές αν η κακοποίηση του μωρού ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό ή αν οι γονείς του το κακοποιούσαν συστηματικά.

Το ζευγάρι αρνήθηκε το σε βάρος του κατηγορητηρίου, αλλά το δικαστήριο τούς έκρινε ένοχους για κακοποίηση ανηλίκου. Ο πατέρας είπε στο δικαστήριο ότι θα μετέφερε πιο γρήγορα το παιδί του στο νοσοκομείο, αλλά έπρεπε να περιμένει τον υδραυλικό!


Η κατάσταση μέσα στο παιδικό υπνοδωμάτιο ήταν πραγματικά άθλια.
via http://ift.tt/2CyM73j

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.