Ανέβηκε στη σκηνή του «έχεις ταλέντο» και καθήλωσε κοινό και κριτές

Πιτσιρίκα ανέβηκε στη σκηνή του "έχεις ταλέντο" και ερμήνευσε ένα κλασικό ιταλικό τραγούδι. Η ερμηνεία της άφησε κοινό και κριτές άφωνους...
Τα περισσότερα παιδιά τρέμουν και μόνο στη ιδέα να ανεβούν σε μια μεγάλη σκηνή και να τραγουδήσουν. Για την 13χρονη Paris Morgan όμως, αυτό ήταν όνειρο ζωής!

Η πιτσιρίκα ανέβηκε στη σκηνή του «Αυστραλία έχεις ταλέντο» και μάγεψε κοινό και κριτές. Η ερμηνεία της στο κλασικό ιταλικό τραγούδι «Nella Fantasia» ήταν εξαιρετική. Κανείς δεν πίστευε ότι η νεαρή κοπέλα θα τραγουδήσει με τόσο ώριμη φωνή ισάξια ενός επαγγελματία.

Πέρα από το όμορφο παρουσιαστικό της και την αγγελική φωνή, τα ταλέντα της δεν περιορίζονται εκεί. H νεαρή με τα μακριά ξανθά μαλλιά ξέρει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Μόλις τελείωσε την ερμηνεία της, συγκινήθηκε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Το όνειρό της να βρεθεί σε μια μεγάλη σκηνή και να δείξει το ταλέντο της, έγινε πραγματικότητα. Μαζί όμως με αυτήν, συγκινήθηκε το κοινό αλλά και οι κριτές που την παρακολουθούσαν με ανοιχτό το στόμα. Όνειρό της μετά το «Αυστραλία έχεις ταλέντο» είναι να ερμηνεύσει στη La Scala, μουσική σκηνή στο Μιλάνο.

Φυσικά οι κριτές την πέρασαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Τώρα η ερμηνεία της κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μόλις την ακούσετε, θα καταλάβετε τον λόγο… Δείτε το viral βίντεο:


via http://ift.tt/2sBJpu6

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.