Το «παρών» των «επωνύμων» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τα μηνύματά τους - ΕΙΚΟΝΕΣ

Χιλιάδες κόσμος συγκεντρώθηκε στο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας για τη Μακεδονία. Ανάμεσά τους και πολλοί «επώνυμοι» της σόουμπιζ όπως η Έλλη Κοκκίνου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Κάτια Νικολαΐδου και άλλη ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έγραψαν δύο λόγια στα social media.
Βάσω Λασκαράκη: «Διαβάζοντας σήμερα την συνέντευξη της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελερ κράτησα αυτό «...αλλά μια οικονομική κρίση δεν μπορεί παρά να έχει τα επακόλουθά της. Τα επακόλουθά της ήταν κοινωνικά και τα κοινωνικά έγιναν και πολιτιστικά. Αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου η κρίση είναι γενική. Γενική στις πτυχές της και για αυτό ακριβώς υπάρχει ένα είδος ληθάργου στον κόσμο. Αν ήταν μόνο τα οικονομικά, μόνο τα πολιτιστικά, θα ήταν μόνο ορισμένες κατηγορίες, αλλά τώρα κανείς δεν είναι ελεύθερος απ»ό αυτή την κρίση…» Με έναν κόμπο λοιπόν στο στομάχι .... #macedoniaisgreek».Όλγα Λαφαζάνη: «Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι πάντα ελληνική!!! Ο λαός για ακόμα μια φορά μίλησε!!!».

Κατερίνα Γιατζόγλου: «Η Ιστορια δεν ξεπουλιεται... ουτε αγοραζεται.. ? Και μονο ντροπη για τους πολιτικους που ολα τα χρονια... ξεπουλησαν βουβα και σταθερα αυτην την χωρα... ? ? Καλημερα... δυνατα.. ? ? Proud to be Macedonian...The land of A l e x a n d e r t h e G r e a t... ? ? ? ? ? #hellas#macedonia #thessaloniki#».

Σάκης Αρσενίου: «Η Μακεδονία είναι ελληνική».

Σπύρος Μπιμπίλας: «Αριστεροί δεξιοί όλοι μαζί στην διαμαρτυρία για την Μακεδονία».

Έλλη Αγγελιδάκη: «Ενωμένοι ποτέ νικημένοι !!! Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική».

Κάτια Νικολαΐδου: «Η Μακεδονία είναι ελληνική καταλάβετε το!».
Έλλη Κοκκίνου: «Όλοι εδώ».


via http://ift.tt/2E2N9G2

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.