Νέες απολύσεις στη Νέα Σελίδα - Αποχώρησε κι ο Κοτρώτσος

Nέες «εκκαθαρίσεις» στελεχών στην κυριακάτικη εφημερίδα «Νέα Σελίδα». Μετά τις απολυσεις  12 εργαζομένων που έγιναν ερήμην της διευθυντικής ομάδας (δείτε ΕΔΩ) και τις αποχωρήσεις των δύο διευθυντών, του Παναγιώτη Παναγιώτου και του Χρήστου Μαχαίρα (δειτε ΕΔΩ), η κρίση στην εφημερίδα του Ηλία Λιβάνη συνεχίζεται.
Σήμερα ο εκδότης της «Νέας Σελίδας» ανακοίνωσε στον διευθυντή σύνταξης Σεραφείμ Κοτρώτσο, ότι διακόπτεται η συνεργασία τους.  Είχαν προηγηθει,..
όπως γράφει το enimerosi24, οι απολύσεις της Νικόλ Λειβαδάρη (αρχισυντάκτρια Πολιτικού),της Χαράς Βλάχου (αρχισυντάκτρια Ύλης) και της πολιτικής συντάκτριας Αγγελικής Σπανού.
Τις τελευταίες ημέρες ο Ηλίας Λιβάνης έχει προσεγγίσει δημοσιογράφους από άλλα ΜΜΕ. Λέγεται ότι έκανε πρόταση στην πολιτική συντάκτρια Στέλλα Γκαντώνα, η οποία αρνήθηκε, και την παρουσιάστρια της εκπομπής «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ Κατερίνα Ακριβοπούλου.

YΓ. Οι περισσότεροι απο αυτούς που έχουν απολυθεί από τη Νέα Σελίδα, έχουν και δεύτερη δουλειά, αυτή ήταν αλλωστε και η αιτιολογία του εκδότη.


via http://ift.tt/2BE0Ug8

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.