Σκληρή γλώσσα Πολάκη για τον Παύλο Τσίμα

Επίθεση κατά των «νοβαρτιζομενων παπαγαλακίων των ΜΜΕ» -και ειδικά κατά του δημοσιογράφου Πάυλου Τσίμα- έκανε ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή την κριτική που του ασκήθηκε σχετικά με την συμπεριφορά του κατά την διάρκεια της ομιλίας του Π. Πικραμένου χθες στη Βουλή.
Ο Π. Πολάκης εξηγεί το λόγο για τον οποίο χαμογέλασε, όπως λέει, και κάνει λόγο για διαστρέβλωση.
Συγκεκριμένα ο αν. υπουργός έγραψε (χωρίς τόνους) στο fb αναρτώντας και φωτογραφία με ένα διόλου κολακευτικό σύνθημα για τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα:..
"Χθες -οπως είπα ΚΑΙ στην ομιλία μου -ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑ κοιτάζοντας προς τα έδρανα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ,την ώρα που ο κυριος Πικραμένος ελεγε για τη δραματική κατάσταση ελλείψεων βασικών υλικών στα νοσοκομεία που ειχε να αντιμετωπίσει η κυβέρνησή του, ενθυμούμενος τις δηλώσεις στελεχών της σημερινής αξιωματικής αντιπολιτευσης πως τότε όλα ηταν άριστα και τα κατέστρεψε ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ .
Σημερα όλος ο εσμός των νοβαρτιζόμενων παπαγαλακίων των ΜΜΕ μιλαει για ασέβεια και απρέπεια δικιά μου προς τον ηλικιωμένο πρωθυπουργό!!!
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!!ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ 2012-14 και κάνετε τετοια διαστρέβλωση?????
ΥΓ Πρωην αρθρογράφε του Ριζοσπαστη και νυν πληρωμένο μικροφωνο του ΣΚΑΙ Παύλο Τσίμα τελικώς η τέχνη -ακομα και του δρομου- αποτυπωνει καλύτερα την πραγματικότητα απο τα λογια..."via http://ift.tt/2HD51JT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.