Παγκόσμια κατακραυγή για τους γονείς που έκαναν σ*ξ μπροστά στην 3χρονη κόρη τους και το μετέδιδαν ζωντανά

Σάλο έχει προκαλέσει η κίνηση ενός ζευγαριού να βιντεοσκοπήσουν τις ερωτικές τους περιπτύξεις μπροστά στην 3χρονη κόρη τους.

Η 23χρονη μητέρα Yana Leonova και ο 32χρονος Nikolay Kostenevsky τράβηξαν βίντεο με τη συνέυρεσή τους, στο σπίτι τους στο Yaroslavl, το οποίο μάλιστα μετέδιδαν σε live streaming.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Scottish Sun, το βίντεο ξεκινά με την 23χρονη να τοποθετεί την κάμερα στην κουζίνα. Στη συνέχεια ο Nikolay, ανοίγει την πόρτα και οι δυο τους αρχίζουν να ερωτοτροπούν, ενώ η κόρη τους στέκεται στην πόρτα της κουζίνας και τους παρακολουθεί.


Το κοριτσάκι αρχίζει να κλαίει και ακούγεται να λέει «Αύριο θα είναι εδώ η γιαγιά μου και θα της τα πω όλα». Ο πατέρας της απαντά: «Δεν με νοιάζει καθόλου».


Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, οι αρχές απομάκρυναν το κοριτσάκι από το σπίτι του και το μετέφεραν στο νοσοκομείο: Εκπρόσωπος των Κοινωνικών Υπηρεσιών δήλωσε: «Το παιδί είναι στο νοσοκομείο, το παρακολουθούν γιατροί και ψυχολόγοι για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή εάν η κατάσταση αυτή είχε επαναληφθεί. Αν δεν είναι αυτή η πρώτη φορά, είναι πιθανό να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να τους αφαιρέσουμε τα γονικά τους δικαιώματα».
via http://ift.tt/2HxTewu //]]>

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.