19χρονη έγκυος κάνει υπερηχογράφημα σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση. Τότε ο γιατρός παρατηρεί κάτι τρομακτικό…

H Samantha έμεινε έγκυος στα 19 της. Είχε επίσης διαβήτη τύπου 1 και έτσι η εγκυμοσύνη έκανε τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα.

Τον Απρίλιο του 2017, η μητέρα της Samantha, η Krystina στράφηκε προς τον διάσημο Dr. Phil για βοήθεια για την διαχείριση της εγκυμοσύνης της. Ανησυχούσε ότι το εγγόνι της θα γεννιόταν με σοβαρές αναπηρίες.

Επιπλέον, η Samantha έπασχε και από κατάθλιψη και είχε μια δύσκολη σχέση με τον πατέρα του παιδιού, με τον οποίο πλέον έχει χωρίσει. Αυτά τα ζητήματα επηρέασαν τη διατροφή της και τα επίπεδα ινσουλίνης.

Ο Dr. Phil συμβουλεύτηκε τη γνώμη του Δρ. Travis Stork από την εκπομπή The Doctors για να εξετάσει τα αποτελέσματα του υπερηχογραφήματος της Samantha.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Δρ. Stork εξετάζει τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο και δηλώνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να τα πει με ευγενικό τρόπο.

Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ αναφέρει: «Η υψηλή γλυκόζης στο αίμα, που ονομάζεται επίσης σάκχαρι του αίματος, μπορεί να βλάψει το μωρό σας κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων της εγκυμοσύνης, ακόμη και προτού μάθετε ότι είστε έγκυος. Αν έχετε διαβήτη και είστε ήδη έγκυος, επισκεφτείτε το γιατρό σας το συντομότερο δυνατό για να κάνετε ένα πρόγραμμα για τη διαχείριση του διαβήτη σας.»

Ενημέρωση: Η κόρη της Samantha γεννήθηκε στις 36 εβδομάδες κύησης και έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες των γιατρών. Είναι ένα υγιές και χαρούμενο μωρό. Η μητρότητα έκανε την Samantha να ωριμάσει και να πάρει πιο σοβαρά την κατάσταση της υγείας της.


via http://ift.tt/2o15TQq

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.