13 μέρες έξω από του Βαρδινογιάννη

Στήριξη κι αλληλεγγύη από το ΕΚΑ στους απλήρωτους του Mega

Για 13η ημέρα βρίσκονται οι απλήρωτοι εργαζόμενοι (κυρίως τεχνικοί) του τηλεοπτικού σταθμού Μega, έξω από τις εγκαταστάσεις της Motor Oil, όπου και τα γραφεία του βασικού μετόχου Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας εκφράζει τη στήριξη και την αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα που δίνουν τα τελευταία δύο χρόνια οι εργαζόμενοι στο.. MEGA, διεκδικώντας το αυτονόητο, αφού εδώ και 18 μήνες παραμένουν απλήρωτοι.
Τον αγώνα για τα αυτονόητα, για την αξιοπρέπεια, για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, για την ίδια τους τη ζωή, τον δίνουν καθημερινά μέσα στο κτήριο του σταθμού στη Μεσογείων, κρατώντας το MEGA ανοιχτό, και κατασκηνώνοντας τις τελευταίες ημέρες έξω από το κτήριο της MOTOR OIL στην Κηφισίας, ιδιοκτησίας ενός εκ των μεγαλομετόχων.
Με τις καρδιές τους γεμάτες ελπίδα, και παρά τις άδειες τσέπες τους, συνεχίζουν να κρατούν το MEGA ζωντανό γεμίζοντας τους λογαριασμούς του σταθμού με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Το ΕΚΑ καλεί την Κυβέρνηση και τους ισχυρούς μετόχους να δώσουν ένα τέλος στον εμπαιγμό των συναδέλφων εργαζομένων στο MEGA. Οι ανθρώπινες αντοχές έχουν όρια όπως και η αδιαφορία. Κρίνεται η επιβίωση των εργαζομένων και των οικογενειών τους, και στον αγώνα αυτόν το ΕΚΑ είναι συμπαραστάτης.


via http://ift.tt/2EmxEZY

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.