10 φορές που νομίζετε ότι συμπεριφέρεστε σωστά στον σύντροφό σας, αλλά στην πραγματικότητα καταστρέφετε τον γάμο σας

Ακούμε πολλές συμβουλές και κανόνες σχετικά με την κοινή συμβίωση και την οικογενειακή ζωή: τι να κάνουμε, πότε και πώς, και τι απαγορεύεται. Ή, απλά να πάμε ενάντια σε όλους και να μην κάνουμε τίποτα;

Συγκεντρώσαμε «αμετάβλητους κανόνες» της κοινής συμβίωσης που μπορούμε και πρέπει να παραβιάζουμε. Δοκιμάστε τους, θα σας αρέσει.

Ποτέ μη λέτε ψέματα στον αγαπημένο σας

Πολλοί συμβουλεύουν να μη λέμε ψέματα στο άλλο μας μισό, και κατά πάσα πιθανότητα δεν ακολουθούν οι ίδιοι αυτή τη συμβουλή. Όλοι οι άνθρωποι λένε ψέματα, και αυτό είναι αλήθεια. Η σιωπή ή η μισή αλήθεια θεωρείται εμπίπτει επίσης στο ψέμα. Σκεφτείτε μόνο πόσα νεύρα μπορείτε να γλιτώσετε αν μερικές φορές δεν αναφέρετε όλη την αλήθεια και τις λεπτομέρειες.

Γίνεστε αδύναμη σύντροφος για έναν ισχυρό άντρα


Η επιθυμία να φαίνεστε αδύναμη μπορεί κατά λάθος να κλιμακωθεί σε υπερβολικό παλιπαιδισμό. Θυμηθείτε, είστε μαζί με έναν άνδρα. Μην γίνεστε ένα ιδιότροπο παιδί, και παραμείνετε ίσοι.

Μην χρησιμοποιείτε το σεξ για συμφιλίωση


Μπορείτε να κρατάτε μούτρα για μεγάλο χρονικό διάστημα για το τίποτα, και είναι δυνατόν να «κάνετε ειρήνη» με ευχαρίστηση. Οι αιτίες της σύγκρουσης μερικές φορές ξεκινούν από το τίποτα, για παράδειγμα λόγω έλλειψης προσοχής. Και μην πείτε ότι δεν βοηθά.

Περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας μαζί


Αν θέλετε ένα διάλειμμα ο ένας από τον άλλον, κάντε το. Είναι απαραίτητο να περνάτε χρόνο μαζί, αλλά μόνο όταν το θέλετε πραγματικά. Είναι σημαντικό να υπάρχει ποιότητα και όχι ποσότητα.

Διαλέξτε ένα κοινό πάθος


Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το αναγκάζετε το άλλο σας μισό να μοιράζεται τα ενδιαφέροντά σας. Αν δεν του αρέσει να πηγαίνει σε θέατρα και εκθέσεις, και εσείς δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για το ποδόσφαιρο, τότε ασχοληθείτε μόνοι σας με το ενδιαφέρον σας. Έτσι, και οι δύο θα γεμίσετε με θετικά συναισθήματα, και θα βελτιώσετε σε σημαντικό βαθμό τη συμβίωση στο σπίτι.

Μη τσακώνεστε για μικροπράγματα


Δεν χρειάζεται να παραμείνετε σιωπηλοί για πράγματα που δε σας αρέσουν. Όταν εκραγεί αυτή η ωρολογιακή βόμβα, και τότε τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Αποφύγετε τις παραλείψεις και καλύτερα μιλήστε ο ένας στον άλλο αμέσως για οτιδήποτε δεν σας αρέσει. Να είστε ειλικρινείς και θα διαπιστώσετε ότι πολλά «ταμπού» θέματα δεν χρειάζεται να οδηγηθούν σε σκάνδαλα και μπορούν να επιλυθούν ειρηνικά.

Τα παιδιά πάνω απ΄ όλα</>


Φυσικά, οι γονείς θα πρέπει πάντα να είναι κοντά στα παιδιά, να τα φροντίζουν και να τα προστατεύουν. Αλλά μην ξεχνάτε τον εαυτό σας και τον αγαπημένο σας. Περάστε ένα βράδυ την εβδομάδα ή τουλάχιστον το μήνα μόνοι σας. Βγείτε έξω από το σπίτι και απλά χαλαρώστε.

Μετατρέψετε τη κοινή ζωή σε γιορτή


Δεν χρειάζεται να προβείτε σε υπερβολές, για να κρατήσετε το ενδιαφέρον του άλλου. Το πιο βασικό είναι τα θετικά συναισθήματα. Και αν αντικειμενικά απολαμβάνετε το γεγονός ότι μπορείτε να αράξετε παρέα στον καναπέ στο τέλος της εργάσιμης εβδομάδας, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας καταδικάσει.

Προσπαθήστε για τη σχέση σας


Η φράση «εργαστείτε για τη σχέση» πολλοί την αντιλαμβάνονται στην κυριολεξία και σοβαρά. Μερικοί κάνουν επεξηγηματικές συζητήσεις , άλλοι τρέχουν σε ψυχολόγους. Αλλά σε μια δύσκολη περίοδο το πιο σημαντικό είναι να χαλαρώσετε, να ξεχάσετε τα προβλήματα σας και όχι να προσθέσετε νέα.


via http://ift.tt/2EayhZx

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.