Πολύνεκρο τροχαίο Κρήτη: «Αχτίδα» αισιοδοξίας για τον πατέρα

Δύο εβδομάδες έχουν ήδη συμπληρωθεί από το τροχαίο δυστύχημα της Αγίας Πελαγίας επί του ΒΟΑΚ με τον τραγικό απολογισμό τους 3 νεκρούς και τα βλέμματα εξακολουθούν να είναι στραμμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλεύονται οι 47χρονος Νίκος Κωστίδης και η 15χρονη κόρη του Χριστίνα.

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκη , η κατάσταση του 47χρονου που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εδώ και 16 ημέρες, έχει βελτιωθεί, γεγονός που δημιουργεί μια αχτίδα αισιοδοξίας στους δικούς του ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση.

Οι γιατροί είναι συνεχώς στο πλευρό του, ωστόσο δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να ειπωθεί κάτι  περισσότερο όσον αφορά την κλινική εικόνα του 47χρονου, ενός εκ των πρωταγωνιστών της τραγωδίας που γράφτηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου Ρεθύμνου το μεσημέρι της 3ης Ιανουαρίου και είχε ως αποτέλεσμα ο άτυχος Νίκος να χάσει σύζυγο και κόρη από τη μία στιγμή στην άλλη.
Στο νοσοκομείο επίσης νοσηλεύεται η άλλη του κόρη , η Χριστίνα που επέβαινε και αυτή στο μοιραίο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε από τη σφοδρή σύγκρουση.

Η κοπέλα που γνωρίζει ως γνωστόν για την τραγωδία που έπληξε την οικογένεια της, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική σε καλή κατάσταση , παρακολουθείται από τους γιατρούς και υποβάλλεται στις απαραίτητες φυσικοθεραπείες, εξαιτίας του τραύματος που είχε στην περιοχή της λεκάνης.


via http://ift.tt/2DnvIzW

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.