Ο Μαρινάκης σε γραμμή Μητσοτάκη

Σε γραμμή Μητσοτάκη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό γράφει η ΕφΣυν στο πρωτοσέλιδό της και σημειώνει πως ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης υποδέχτηκε με... πολιτικό μανιφέστο τον νέο προπονητή της ομάδας.
Ο εκδότης και εφοπλιστής τα έβαλε με την κυβέρνηση, τον Ιβάν Σαββιδη, τον Δ. Μελισσανίδη ενώ έκανε λόγο για σκευωρίες, στημένες δικογραφίες και αδικίες κατά των “ερυθρόλευκων”, βρίσκοντας την ευκαιρία.. να πει ότι «ζούμε σε μια χούντα, αλλά θα τους τιμωρήσει ο κόσμος».
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης χθες μίλησε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και που βρέθηκαν στην παρουσίαση του νέου ποροπονητή Όσκαρ Γκαρσία. Στη συζήτηση ειπώθηκαν μεταξύ άλλων:
Ταλαιπωρούμαστε όλα αυτά τα χρόνια για γελοιότητες ψευδομαρτύρων για σκευωρίες και για αστειότητες. Τώρα που γίνονται εγκλήματα και φόνοι στο ποδόσφαιρο, που λειτουργεί ένα ποδοσφαιρικό παρακράτος, πού είναι όλες αυτές οι αρχές να κάνουν εκθέσεις και να φτιάξουν δικογραφίες;
Εμείς έχουμε όλη την Κυβέρνηση απέναντί μας. Τον πρωθυπουργό, υπουργούς, την ΕΠΟ, δημόσιους οργανισμούς, υπουργεία αλλά δεν μας ενδιαφέρει, θα αντισταθούμε για το δίκαιο και το σωστό. Θα είμαστε απέναντί τους.
- Εγώ δεν έχω αναλάβει ποτέ δημόσια έργα, ούτε ξαφνικά από το πουθενά βρέθηκα ιδιοκτήτης εργοστασίου τσιγάρων, ούτε αγόρασα κάποια κρατική επιχείρηση όπως η ΣΕΚΑΠ και μου χάρισαν τα πρόστιμα, ούτε μου χάρισαν πρόστιμα στο ποδόσφαιρο, εμείς τα πληρώνουμε μέχρι τελευταία δεκάρα. Ούτε νοίκιασα κρατικό ξενοδοχείο με χαμηλό τίμημα, ούτε μπήκα στο λιμάνι και στην τελική, δεν έχω κανέναν κυβερνητικό ανάγκη.
- Να το έχετε υπόψη σας αυτό. Ούτε συμμετέχω στον ΟΠΑΠ, ούτε έχω πάρει δουλειές από το δημόσιο ή από το λιμάνι. Επίσης εγώ δεν έχω σχέση με λαθρεμπόρια όπως άλλοι.
- Για μένα ό,τι έχουν πει και έχουν γράψει όλοι αυτοί οι ασήμαντοι καραγκιόζηδες είναι παράσημο και γράφτε το κιόλας. Όλες αυτές οι στημένες διώξεις αποτελούν παράσημα και διακρίσεις μέσα στο βρώμικο περιβάλλον που βιώνουμε.
- Ζούμε σε μία χούντα, αλλά θα τους τιμωρήσει ο κόσμος. Όλο αυτό που ζούμε είναι ό,τι χειρότερο, απαίδευτο, πρόχειρο, και επιζήμιο έχει περάσει από τη χώρα. Αλλά κάποιος που είναι καθαρός δεν φοβάται. Στην Ελλάδα που γεννήθηκε η Δημοκρατία δεν μπορεί να επικρατήσουν λογικές Μαδούρο.
- Και να ξέρετε και κάτι άλλο. Μην τα βάζουν με τον κόσμο του Ολυμπιακού, γιατί η οργή του κόσμου, όταν ξεφύγει, δεν μαζεύεται.
- Ακούγαμε για εξυγίανση. Εσείς τι βλέπετε; Είστε ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπετε; Είναι θεαματικό πρωτάθλημα αυτό; Γιατί; Επειδή αδικούν τον Ολυμπιακό σχεδόν σε όλα τα ματς; Εσείς τι βλέπετε; Γιατί δεν τα γράφετε κάποιοι για αυτή την ξεφτίλα; Μην χάσει κανένα αφεντικό σας καμία χορηγία από τον ΟΠΑΠ ή από τον Σαββίδη; Δηλαδή κάποια στιγμή σε αυτό τον τόπο δεν πρέπει να γραφτεί και η αλήθεια;
via http://ift.tt/2AKAeq4

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.