Ποιοι διεκδικούν τηλεοπτικές άδειες

Φάκελο υποψηφιότητας έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΣΚΑΪ, Star, Alpha, ANT1, «Ε», καθώς και η εταιρεία «Τηλεοπτική Ελληνική»

Τα ονόματα των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν μία από τις επτά τηλεοπτικές άδειες αναμένεται να έρθουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας, καθώς στις 15:00 λήγει η προθεσμία για την κατάθεση φακέλων υποψηφιότητας. Σήμερα κατατέθηκαν και οι φάκελοι υποψηφιότητας από τους.. τηλεοπτικούς σταθμούς Star, Alpha, ANT1, «Ε», ενώ υπενθυμίζεται πως ο πρώτος φάκελος κατατέθηκε προχθές από τον ΣΚΑΪ. Παράλληλα, φάκελο κατέθεσε και η εταιρεία «Τηλεοπτική Ελληνική». Σύμφωνα με πληροφορίες, φάκελο αναμένεται να καταθέσει και ο Φ. Βρυώνης.
Στα γραφεία του ΕΣΡ, τα οποία από χθες φυλάσσονται από ισχυρή ομάδα αστυνομικών δυνάμεων, οι επτά ομάδες υποδοχής είναι έτοιμες να παραλάβουν τους φακέλους των υποψηφίων ενδιαφερομένων για μια τηλεοπτική άδεια.
Μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεση των φακέλων, η Ολομέλεια του ΕΣΡ θα συσκεφθεί, και αφού πραγματοποιηθεί ο πρώτος τυπικός έλεγχος των δικαιολογητικών, θα ανακοινώσει τη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων που θα περάσουν στην διαδικασία της αποσφράγισης.
Η διαδικασία της αποσφράγισης των φακέλων, όπου παρόντες θα είναι οι εκπρόσωποι όλων των υποψηφίων, θα αρχίσει την Παρασκευή και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως την Τρίτη.
Ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων που θα κατατεθούν, ο έλεγχος και η διαδικασία των ενστάσεων μπορεί να διαρκέσει από 1,5 έως 3 μήνες.
Περίπου στις 17.30 σήμερα το απόγευμα θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των υποψηφίων που διεκδικούν μία τηλεοπτική άδεια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας.

Χρήστος Ξανθάκης (newpost.gr)


via http://ift.tt/2Exg9FI

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.