Καιρός - Προειδοποίηση Καλλιάνου: Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική

Ραγδαία αλλαγή του καιρού από το απόγευμα της Παρασκευής (12/01) με βροχές και καταιγίδες στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Παράλληλα αναμένεται να σημειωθούν χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές, ενώ τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στα ηπειρωτικά η ορατότητα ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Καταιγίδες στην Αττική

Σύμφωνα με ανάρτηση του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου «στις περισσότερες περιοχές της Αττικής από το απόγευμα και έπειτα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν, γύρω στις 9 το βράδυ (ενδεικτικά) θα ξεκινήσει να βρέχει και μετά τα μεσάνυχτα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες ενδεχομένως να έχουν και έντονο χαρακτήρα. Αναμένεται αρκετό νερό ειδικά μετά τα μεσάνυχτα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Καλλιάνου:

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ !

Μη σας ξεγελά ο λαμπερός ήλιος που επικρατεί αυτή την ώρα στις περισσότερες περιοχές της Αττικής. Από το απόγευμα και έπειτα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν, γύρω στις 9 το βράδυ (ενδεικτικά) θα ξεκινήσει να βρέχει και μετά τα μεσάνυχτα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες ενδεχομένως να έχουν και έντονο χαρακτήρα. Αναμένεται αρκετό νερό ειδικά μετά τα μεσάνυχτα!

Όσο μπορείτε απολαύστε τη βόλτα σας μέχρι το βράδυ στην Αττική, μετά απαραίτητο αξεσουάρ θα είναι η ομπρέλα. Μην πλύνετε αυτοκίνητα και εννοείται εσείς οι κυρίες μην απλώσετε ρούχα.

Ο ήχος της βροχής θα μας συνοδεύσει το βράδυ...


via http://ift.tt/2D7SdvC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.