Ο κίνδυνος που κρύβει το… ιδρωμένο σ*ξ

Τόσο οι αντρικές όσο και οι γυναικείες ορμόνες βρίσκονται σε έξαρση μετά από τη γυμναστική, οπότε είναι πιθανό είτε ο άντρας είτε η γυναίκα να έχει όρεξη για ερωτικά παιχνίδια.

Είναι ασφαλές το σ*ξ όταν το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των yεννητικών οργάνων, είναι ιδρωμένο;

Σύμφωνα με την ουρολόγο Jennifer Berman, ειδικό σε θέματα που αφορούν τη γυναικεία ουρολογική λειτουργία και τη Σ**ουαλική Ιατρική, η αύξηση στα επίπεδα των ορμονών υποδεικνύει πως είναι η κατάλληλη στιγμή για το ζευγάρι να κάνει σ*ξ, οπότε θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία!

Ωστόσο, η γιατρός επισημαίνει ότι εγκυμονεί ένας κίνδυνος...

Οι άντρες που γυμνάζονται συχνά είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν στην περιοχή των yεννητικών τους οργάνων σημάδια λοίμωξης από μύκητες (jock itch). Στην περίπτωση αυτή, η λοίμωξη οφείλεται στον ίδιο μικροοργανισμό που προκαλεί τη μυκητίαση των ποδιών, το λεγόμενο «πόδι του αθλητή» (athlete's foot). Το συγκεκριμένο είδους μυκήτων ευδοκιμεί όπου υπάρχει αυξημένη υγρασία, όπως στο εσωτερικό των αθλητικών παπουτσιών ή στη βουβωνική χώρα.

Εάν ο άντρας έχει μολυνθεί από τον μύκητα, υπάρχει πιθανότητα να τον μεταδώσει στη σύντροφό του κατά τη σ**ουαλική επαφή.

Η μυκητίαση εκδηλώνεται με την εμφάνιση εξανθημάτων στη βουβωνική χώρα και ο άντρας θα πρέπει να απέχει από το σ*ξ μέχρι να αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη θεραπεία.


via http://ift.tt/2CS3Oil

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.