Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Μπεκατώρου - Η μάχη για να σώσει το σπίτι της

Τη γη κάτω από τα πόδια της έχει χάσει η παρουσιάστρια του Still Standing. Το διαμέρισμα των 163 τ.μ. στον Χολαργό που κληρονόμησε από τον πατέρα της έγινε η αιτία για τη Μαρία Μπεκατώρου να προσφύγει στα αστικά δικαστήρια. Σύμφωνα με την Espresso, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και η μητέρα της κατέθεσαν αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για να αρθεί η υποθήκη του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, το χρέος προς την τράπεζα για το επίμαχο ακίνητο έχει εξοφληθεί.

Το πολυτελές διαμέρισμα, όπως γράφει η εφημερίδα, αγοράστηκε από τους γονείς της παρουσιάστριας το 1992 με προσημείωση υποθήκης 21.500.000 δραχμών και συμπληρωματική ύψους 8.000.000 το 1995. Το 2007 ο πατέρας της Μαρίας Μπεκατώρου μεταβίβασε με συμβόλαιο γονικής παροχής το ποσοστό του στην κόρη του.

Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, συγκεκριμένα στις 17 Νοεμβρίου 2014, η Μαρία Μπεκατώρου και η μητέρα της αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν στην αγωγή που κατέθεσαν ότι ενώ είχαν εξοφληθεί οι οφειλές τους προς το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η τράπεζα αρνούνταν να άρει τις υποθήκες.

Χθες είχε προσδιοριστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο η συζήτηση της επίμαχης αγωγής, ωστόσο ούτε η παρουσιάστρια με τη μητέρα της ούτε και το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα παρέστησαν στο δικαστήριο.


via http://ift.tt/2DQjVgL

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.