Ποιος αναλαμβάνει τη θέση της Μαραγουδάκη στον ΣΚΑΪ

Και ποιο στέλεχος παραιτήθηκε από το κανάλι του Φαλήρου

Μπορεί ακομα να μην έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ ωστόσο άνθρωπος που παίρνει τη θέση της Άλκηστης Μαραγκουδάκη στο πρόγραμμα ακόμα κι αν ο τίτλος του είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν της Διεθύντριας Προγράμματος βρίσκεται ήδη στο κανάλι του Νέου Φαλήρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Χρήστο Κόμπο, ο οποίος έχει τον τίτλο του Υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού Προγράμματος κι όχι τον τίτλο του Διευθυντή Προγράμματος που είχε η προκάτοχός του Αλκηστις Μαραγκουδάκη, κι αυτό γιατί τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το..
πρόγραμμα θα έχει η Εύη Κουτσαφτάκη με την οποία δημιουργήθηκε και η κόντρα με την αποχωρήσασα.
Παράλληλα, με την έλευση του νέου στελέχους, έχουμε ακόμη μια νέα παραίτηση. Πρόκειται για τη Λίνα Ροδίτου, στενή συνεργάτιδα της Μαραγκουδάκη, η οποία έβαλε πλάτη για όσο διάστημα το πρόγραμμα παρέμεινε ακέφαλο. Μάλιστα, η Εύη Κουτσαφτάκη, της είχε ζητήσει να μείνει και να βοηθήσει για όσα καιρό χρειαζόταν κάτι που εκείνη έκανε, ωστόσο, δεν ήταν διατεθειμένη να παραμείνει στο κανάλι, καθώς υπήρχαν διάφορα θέματα που έμοιαζαν που δεν έβρισκαν λύση και δυσχέραιναν σε σημαντικό βαθμό τη δουλειά της.

- από ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο tv-24.gr


via http://ift.tt/2EWVa07

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.