Δ. Μάρης: Το Εθνος λογοδοτεί μόνο στους αναγνώστες του

Με ένα σημείωμα του εκδότη Δημήτρη Μάρη απάντησε το ΕΘΝΟΣ στις κατηγορίες της ΝΔ που με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, κατηγόρησε τον μιντιακό όμιλο Μαρη ότι  βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία.
«Το “Έθνος”, δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Μητσοτάκη σε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο. Εμείς θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημοσιογραφικό λειτούργημα, βάσει των αρχών μας και με σεβασμό στους αναγνώστες μας», αναφέρει.. χαρακτηριστικά ο εκδότης της εφημερίδας.
Αναλυτικά η απάντηση του ΕΘΝΟΥΣ στη ΝΔ:
"Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, επιλέγει να στοχοποιήσει την εφημερίδα μας, με προφανή στόχο να μας εκφοβίσει.
Μεταχειριζόμενη σκαιές εκφράσεις και εκτοξεύοντας απειλές και συκοφαντίες, που δεν ταιριάζουν σε κόμμα του δημοκρατικού τόξου, αποδεικνύει ότι έχει αλλεργία στη δημοσιογραφία και ότι κρίνει βάσει των εκλεκτικών συγγενειών της με συγκεκριμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα.
Μάλιστα, μας κατηγορεί ως χειραγωγούμενους, την ώρα που με την ανακοίνωσή της προσπαθεί να μας χειραγωγήσει και να μας ελέγξει. Δεν θα τα καταφέρει.
Το “Έθνος”, δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Μητσοτάκη σε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο.
Εμείς θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημοσιογραφικό λειτούργημα, βάσει των αρχών μας και με σεβασμό στους αναγνώστες μας, που είναι οι μόνοι στους οποίους λογοδοτούμε καθημερινά.
Ο εκδότης"


via http://ift.tt/2mjS5zx

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.