Χρύσα Κλούβα: Ποια είναι η ηθοποιός που κατήγγειλε Καλυβάτση - Παυλίδου για ξυλοδαρμό; Η συνωμοσία, τα ερωτηματικά και το βίντεο από την παράσταση που έπαιζαν όλοι μαζί!

Μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη, οι ανατροπές είναι πολλές και οι εξελίξεις ραγδαίες!

Η Βάσια Παναγοπούλου μετά από αυτό πήρε την απόφαση να απομακρύνει τον Μάνο Παπαγιάννη από τη θεατρική παράσταση ”Πετάει Πετάει” στο ”Χυτήριο”!
 
Ως αντικαταστάτης του ηθοποιού κλήθηκε ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος μάλιστα είχε ξεκινήσει μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές τις πρόβες, κίνηση που ναυάγησε μιας και η τελευταία εξέλιξη θέλει την παράσταση να ρίχνει οριστικά αυλαία.

Πέρα από αυτό όμως, υπάρχει μια νέα εξέλιξη στην υπόθεση ξυλοδαρμού. Η ηθοποιός Χρύσα Κλούβα δήλωσε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, ότι πέρσι βίωσε αντίστοιχο περιστατικό, καθώς της επιτέθηκαν η Σοφία Παυλίδου και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε αποκαλύψει πως ο Σωτήρης Καλυβάτσης του έβαλε την "φυτιλιά" για την Σοφία Παυλίδου!

Ποια είναι όμως η Χρύσα Κλούβα που τάχθηκε στο πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη;

Η Χρύσα ανήκει στην νέα γενιά των ηθοποιών, είναι πάντα χαμογελαστή, προσγειωμένη και πολύ συνεργάσιμη! Η ίδια αναδεικνύει το υποκριτικό της ταλέντο μέσα από τους ρόλους που επιλέγει με σταθερά αξιόλογα καλλιτεχνικά βήματα!

Η ίδια είχε πρωταγωνιστήσει με τον Σωτήρη Καλυβάτση και την Σοφία Παυλίδου στην παράσταση "Bam Bam", σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στο Χυτήριο, και σύμφωνα με τα λεγόμενά της στον συγκεκριμένο σταθμό της καριέρας της δέχτηκε την επίθεση από τους δύο ηθοποιούς!

Τέλος, να τονίσουμε πως η Χριστίνα Κλούβα δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για να σχολιαστεί αρνητικά ούτε έχει δώσει προκαλέσει ντόρο γύρω από το όνομά της, γεγονός το οποίο καθιστά την δήλωσή της βαρυσήμαντη!

Δείτε στο παρακάτω τα backstage της φωτογράφησης της παράστασης στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν Καλυβάτσης-Παυλίδου-Κλούβα:


via http://ift.tt/2DlvxoB

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.