Ελληνίδες κράζουν τη Φαρμάκη: Βάψου λίγο γιατί δεν μπορούμε να σε βλέπουμε

Όλα ξεκίνησαν με τον δεύτερο κύκλο του Survivor και τη συμμετοχή της Όλγας Φαρμάκη σε αυτό. 

Το μοντέλο – blogger – επιχειρηματίας (όπως δηλώνει), έχει στο ενεργητικό της ορισμένες από τις πιο σέξι φωτογραφίσεις στην ιστορία των ελληνικών περιοδικών και το ονομάτεπώνυμό της έχει γίνει σχεδόν συνώνυμο με τον όρο sex symbol.

Όλα αυτά μέχρι να δούμε την Όλγα Φαρμάκη σε ρόλο «Διάσημης» που καλείται να επιβιώσει στον Άγιο Δομίνικο, για χάρη του τηλεοπτικού project, Survivor. Ήταν εκείνη η στιγμή της απομυθοποίησης, της υποστολής της σημαίας του συμβόλου του σεξ και της αποκαθήλωσης, που έκανε τις γυναίκες να βγάλουν όλη τους τη χολή αντικρίζοντας την Όλγα χωρίς μακιγιάζ.

Φυσικά και οι άντρες τοποθετήθηκαν πάνω στο θέμα «Η Όλγα Φαρμάκη είναι μια άλλη άβαφη», αλλά αυτό ήταν κάτι που δυστυχώς περίμενα να συμβεί. Το να διαβάζω όμως θέματα με τίτλο «Αλλάξαμε κανάλι όταν είδαμε άβαφη την Όλγα Φαρμάκη», από γυναίκες συναδέλφους, ήταν κάτι που με έπιασε απροετοίμαστη.

Η συνέχεια ήταν μια αναζήτηση στο twitter με το trending #SurvivorGR, για να ανακαλύψω ότι και εκεί συνεχίζουν να αναπαράγουν τα χειρότερα, τοξικά στερεότυπα για τις γυναίκες, από τις γυναίκες.via http://ift.tt/2DHGVyJ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.