ΘΕΣγάλα; Αρκεί να μη δουλεύεις εκεί - Καταγγελία αναγνώστη: "Έιμαστε 3 μήνες απλήρωτοι..."

Αγαπητό tromaktiko, με βάση άρθρου που αναρτήθηκε τελευταία στα περισσότερα site...

"ΘΕΣΓάλα: Ραγδαία ανάπτυξη με υπερδιπλασιασμό του τζίρου και νέα μεγάλη επέκταση του δικτύου καταστημάτων

Ραγδαία ανάπτυξη παρουσιάζει η εταιρεία ΘΕΣΓάλα, που έχει υπερδιπλασιάσει τον τζίρο της και προχωρά σε νέα μεγάλη επέκταση του δικτύου καταστημάτων της.

Η σταδιακή μετατροπή των αυτόματων πωλητών σε franchise μαγαζιά που λειτουργούν με προσωπικό φαίνεται πως έχει πολλαπλά οφέλη για την εταιρεία.

Στόχος είναι η μετατροπή ενός μεγάλου αριθμού των ήδη επιτυχημένων αυτόματων πωλητών σε Συνεταιριστικές γωνίες ελληνικών προϊόντων.

Στελέχη του συνεταιρισμού σε δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα capital.gr τονίζουν ότι τα μετατρεπόμενα καταστήματα «ΘΕΣγάλα συν» παρουσιάζουν ήδη, από την αρχή της λειτουργίας τους, αύξηση του τζίρου τους κατά 120% σε σχέση με την πρότερη λειτουργία τους ως αυτόματοι πωλητές. Το franchise τρέχει με ταχείς ρυθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παράλληλα με τη μετατροπή των καταστημάτων Αυτόματων Πωλητών σε Συνεταιριστικές γωνιές ελληνικών προϊόντων «ΘΕΣγάλα συν».

Μέχρι στιγμής σήμερα έχουν παραχωρηθεί σε συνεργάτες/franchisee 15 καταστήματα στις δύο πόλεις και άλλα 10 ετοιμάζονται κατασκευαστικά για άμεση παραχώρηση.
Κάτι που σημαίνει ότι από το σύνολο των 63 καταστημάτων, για τα 25 έχουν ήδη βρεθεί συνεργάτες που θα αναλάβουν τη λειτουργία τους.

Όπως αναφέρουν τα στελέχη του συνεταιρισμού, οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων επιχειρηματιών που θέλουν να επενδύσουν σε ένα κατάστημα ΘΕΣγάλα έχουν ξεπεράσει τις 500 για τις δύο πόλεις, τόσο για τα υπάρχοντα καταστήματα όσο και για περιοχές της Αττικής που δεν έχουν σήμερα κατάστημα ΘΕΣγάλα.

Θα πρέπει εδώ να τονιστεί ότι ήδη λειτουργούν στην Αθήνα με συνεργάτες / franchisee καταστήματα σε Ηλιούπολη, Άγιο Δημήτριο, Αγία Παρασκευή, Γαλάτσι, Μενίδι και Μαρούσι. Στο Μενίδι είναι εξ’ ολοκλήρου νέο το κατάστημα.

Σημειώνεται ότι η μέση τιμή πώλησης των καταστημάτων για τη Θεσσαλονίκη, στην οποία έχουν μείνει διαθέσιμα λίγα ακόμη καταστήματα καθώς η διαδικασία δικαιόχρησης έχει ξεκινήσει νωρίτερα απ’ ότι στην Αθήνα, είναι 95.000 ευρώ ενώ για την Αθήνα κυμαίνεται περίπου στις 120.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα με τη μετατροπή των καταστημάτων της Αθήνας σε Συνεταιριστικές γωνιές, τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει και η υπηρεσία διανομής κατ’ οίκον «Το θες σπίτι σου», όπου όλα τα προϊόντα των συνεταιριστικών γωνιών με ένα τηλέφωνο ή με ένα κλικ στο νέο ΘΕΣγάλα eshop θα παραδίδονται αυθημερόν.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της εταιρείας η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη, σταδιακά, και στις υπόλοιπες περιοχές που ήδη λειτουργούν καταστήματα «ΘΕΣγάλα συν».

Η υπηρεσία διανομής κατ’ οίκον λειτουργεί ήδη αρκετούς μήνες σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Με την απόκτηση του καταστήματος μέσω franchise, οι νέοι συνεργάτες αποκτούν και το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής (μέσω της υπηρεσίας ‘το θες σπίτι σου’) για την περιοχή που βρίσκεται το κατάστημα.

Ταυτόχρονα το κωδικολόγιο έχει φτάσει τους 115 κωδικούς προϊόντων, ενώ μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα προστεθούν 30 νέοι κωδικοί, μεταξύ των οποίων κατσικίσιο γάλα, προϊόντα νηστίσιμα για τη Σαρακοστή κ.ά.

Όλα τα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που υπάρχουν στις συνεταιριστικές γωνιές διανέμονται αποκλειστικά από τον ΘΕΣγάλα."

Έχω να καταγγείλω ότι οι εργαζόμενοι του συνεταιρισμού μετά τις καταγγελίες του καλοκαιριού είμαστε απλήρωτοι 3 μήνες και ενώ τα μαγαζιά μετατρέπονται σε franchise και ο συνεταιρισμός παίρνει λεφτά κανονικά. Δεν σέβεται κανείς ούτε εμάς ούτε τις οικογένειές μας κοροιδευοντάς μας και χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση.

Εργαζόμενος στον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα/Αναγνώστης


via http://ift.tt/2mBScqx

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.