Ανατροπή στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη: «Δύο άνδρες μου πρόσφεραν 30.000 ευρώ για να την καθαρίσω»

Ανατροπή στο στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε πριν από δύο περίπου μήνες στο Β’  νεκροταφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ANT1, o 58χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη έστειλε στις 22/12 στον 18ο ανακριτή μία πολυσέλιδη επιστολή στην οποία αποκαλύπτει ότι δεν δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη με σκοπό να τη ληστέψει αλλά γιατί άλλοι τον έβαλαν να το κάνει.

Ο 58χρονος δράστης κάνει λόγο για δύο άνδρες τους οποίους μάλιστα όπως αναφέρει μπορεί να κατονομάσει, ωστόσο δεν το κάνει διότι φοβάται για τη ζωή του.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με την επιστολή του δράστη του πρόσφεραν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες του έδωσαν φωτογραφίες της Δώρας προκειμένου να μπορέσει εύκολα να την αναγνωρίσει. Ο δράστης την παρακολουθούσε για πολλές ημέρες την νεαρή κοπέλα και στη δουλεία και στο σπίτι αλλά και στο νεκροταφείο όπου στις 18 Οκτωβρίου την σκότωσε με 14 μαχαιριές.

Σημειώνεται επίσης ότι στο κείμενό του ο 58χρονος αναφέρειμε λεπτομέρειες πόσο συχνά και πού συναντούσε τους άνδρες αυτούς.

Τι λέει ο δικηγόρος του πατέρα

Ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Αποστόλης Λύτρας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 και είπε ότι έρχονται νέα στοιχεία και εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης εφοριακού.

«Θα δούμε αν όντως ισχύουν αυτά που κατέθεσε ο κατηγορούμενος. Δε αρνείται ότι ήταν αυτός που έκανε το έγκλημα, αλλά αναφέρει ότι υπήρχαν ηθικοί αυτουργοί», σημείωσε.


via http://ift.tt/2m751YP

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.