30 φωτογραφίες που απαιτούν τέλειο συγχρονισμό και βγαίνουν μια φορά στα 1000 χρόνια

Υπάρχουν φωτογραφίες που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, κάνοντάς μας να απορούμε ποιος κατάφερε να τραβήξει αυτή την ξεχωριστή στιγμή. 

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες κάποιες φορές βγαίνουν με το πρώτο κλικ. Κάποιες άλλες φορές όμως, οι επαγγελματίες φωτογράφοι, μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν ακόμη και χρόνια ολόκληρα μέχρι να «πιάσουν» εκείνη τη στιγμή που θέλουν.

Το σημαντικό είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις, ένα απλό πλάνο μπορεί να είναι ένα αριστούργημα.

Αυτό το σκυλί κάνει ένα άλμα και μοιάζει με ιπτάμενο καρτούν.Για δείτε ποια μας έφερε μόλις ο πελαργός! “Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ που θέλω να σε φάω!”Αυτή η μαγεία διαρκεί λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. “Η πιο αγαπημένη φωτογραφία του πατέρα μου. Είναι αυτός που ρύθμισε το χρονόμετρο στην φωτογραφική μηχανή και… τρέχει  . “Ο χορός του γιν και του γιανγκΑπό τις εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις που μια τόσο φοβερή εικόνα έρχεται τόσο εύκολα για τον φωτογράφο.Το πιο αισιόδοξο φορτηγό!Εδώ βλέπουμε ότι ένα κλικ αποτύπωσε δύο διαφορετικές διαθέσεις.Αυτό το σκυλί απολαμβάνει το κέικ του με λαιμαργία.Ο χιμπατζής δείχνει να ενδιαφέρεται για τη φωτογένειά τουΈνα συναρπαστικό άλμα μιας φάλαιναςΑυτή η μητέρα ελέφαντας προστατεύει τα μικρά της από έναν ταύρο.Οι γάτες φλερτάρουνΈνας άλλος βάτραχος-πρίγκιπας πήδηξε μακριά!Γάτα με κέρατα ελαφιούΗ ιδανική στιγμή που άνθρωποι γίνονται ένα με τη φύσηΣυνάντηση κορυφής!Αυτό συμβαίνει μία φορά στις χίλιεςΚάποιος κατάφερε να φωτογραφίσει τη στιγμή που η αστραπή πυρπολεί το δέντρο.Όταν οι γλάροι έχουν διάθεση για παιχνίδι Αυτός ο σκίουρος βρέθηκε στο δάσος Achankovil στην Κεράλα της Ινδίας.Δεν είναι παιδί αλλά άγγελος!Μια έκλειψη ηλίου με το φτερό ενός πουλιούΜια στιγμή αδεξιότηταςΣαν να μην τον αγγίζει το νερό.Ένας στ’ αλήθεια ευλύγιστος σκύλοςΑυτή η γάτα φταρνίστηκε τη στιγμή που έγινε το κλικ.Το ζεστό τσάι σκορπίζεται στους -20 °CΑυτή η βάρκα δεν αιωρείται, απλά το νερό της θάλασσας είναι πεντακάθαρο.via http://ift.tt/2CRxrNC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.