19χρονη σκότωσε το φίλο της και μετά «γιόρτασε» στο Instagram τα 5 χρόνια σχέσης

Το όπλο του εγκλήματος ξετύλιξε το κουβάρι της σκοτεινής αυτής υπόθεσης πάθους – Το κομβικό σημείο του χωρισμού

Τα social media προκαλούν την αίσθηση ενός παράλληλου κόσμου; Αν κρίνουμε από την περίπτωση μίας 19χρονης στην Αργεντινή, είναι πολύ πιθανό να ισχύει. Η νεαρή γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε τον ερωτικό της σύντροφο και λίγη ώρα αργότερα ανέβαζε στο Instagram μηνύματα αγάπης, «γιορτάζοντας» τα πέντε χρόνια σχέσης μαζί του.

Πρόκειται σαφώς για μία ακραία περίπτωση, ωστόσο το φαινόμενο της διαφορετικής συμπεριφοράς στην πραγματική ζωή και στο διαδίκτυο, ιδιαίτερα δε στα social media, κάθε άλλο παρά σπάνιο είναι στην εποχή μας.

Η 19χρονη δολοφόνος κατά τη σύλληψή της…Η 19χρονη Nahir Galarza τοποθέτησε το όνομά της στη λίστα των πιο περίεργων και μυστήριων εγκλημάτων. Η ξανθιά κοπέλα πυροβόλησε δύο φορές εν ψυχρώ στο στήθος τον 20χρονο Fernando Pastorizzo, με τον οποίο διατηρούσε σχέση από τα εφηβικά της χρόνια. Λίγες ώρες αργότερα, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, «ανέβαζε» την αγάπη της για το σύντροφό της, γράφοντας «πέντε χρόνια μαζί».

Η 19χρονη δεν αρκέστηκε στο παραπάνω μήνυμα, προσθέτοντας: «Μαλώνουμε, ερχόμαστε και πηγαίνουμε, αλλά πάντα με την ίδια αγάπη. Θα σε αγαπώ για πάντα άγγελέ μου».

Η ανάρτηση στο Instagram…Ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός έξω από την πόλη Gualeguaychu, η οποία βρίσκεται 230 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Μπουένος Άιρες.

Το κουβάρι του εγκλήματος ξετυλίχτηκε όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του νεαρού άντρα. Το όπλο ήταν καταχωρημένο στο όνομα του πατέρα της 19χρονης, τον οποίο η αστυνομία θεώρησε ύποπτο στο αρχικό στάδιο της έρευνας. Κατά την ανάκριση, όμως, η Nahir Galarza «έσπασε» και ομολόγησε την πράξη της.Ο άτυχος 20χρονος που δολοφονήθηκε από τη νεαρή πρώην σύντροφό του…Η κοπέλα εξετάστηκε από ειδικό ψυχολόγο, ο οποίος δεν διαπίστωσε κάποια διαταραχή. Όπως ομολόγησε η ίδια, αφού σκότωσε τον 20χρονο γύρω στις 6 το πρωί, τοποθέτησε το όπλο του πατέρα της πίσω στο ντουλάπι που τιο έκρυβε.Τελικά αποκαλύφθηκε ότι το ζευγάρι είχε διαλύσει το δεσμό του στις αρχές Δεκεμβρίου, γεγονός που πιθανότατα δεν αποδέχθηκε η νεαρή γυναίκα.

Η 19χρονη στην παραλία…via http://ift.tt/2AsnvId

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.