Πάγκαλος: O Ερντογάν έχει ψώνιο σαν τον Πάνο Καμμένο (Video)

Στην επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τόνισε ότι «κάκιστα έρχεται αυτή την περίοδο στην Αθήνα», ο Τούρκος πρόεδρος.  «Είναι άκαιρο το θέμα, δεν ωφελεί σε τίποτα, κανείς δεν θα του δώσει σημασία. Έπρεπε να την ακυρώσουν», ανέφερε. 

Ο πρώην υπουργός εκτίμησε ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα θέσει το θέμα της Θράκης. «Θα μπορούσαμε να τον στείλουμε πρώτα στην Θράκη και μετά την Αθήνα και ανάλογα με τις δηλώσεις του εκεί να πράξουμε», τόνισε.

Οι μουσουλμάνοι, όπως είπε, θα πανηγυρίσουν τον Ερντογάν σαν απελευθερωτή.

Τέλος ανέφερε σχολιάζοντας την στάση και τις κινήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι έχει ψώνιο, ανάλογο μάλιστα, όπως είπε με αυτό του Πάνου Καμμένου.

«Αυτός έχει ψώνιο ο άνθρωπος, ανάλογο με τον Πάνο Καμμένο», είπε και σχολίασε τις ενδυματολογικές του επιλογές καθώς και των ανθρώπων που τον υποδέχονται στα παλάτια του.

The post Πάγκαλος: O Ερντογάν έχει ψώνιο σαν τον Πάνο Καμμένο (Video) appeared first on Think News.via http://ift.tt/2AZ7HSc

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.