Τουρκικά F-16 συνόδευσαν τον Ερντογάν στη πτήση προς Ελλάδα με παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο!

Εναέριες προκλήσεις είχαμε από νωρίς την Πέμπτη, όταν τουρκικά μαχητικά συνόδευσαν τον Ερντογάν από την Τουρκία σχεδόν μέχρι το κεντρικό Αιγαίο προβαίνοντας σε κινήσεις που είχαν σκοπό να… ερεθίσουν τους Έλληνες και να ανάψουν τα αίματα πριν ακόμα πατήσει αθηναϊκό έδαφος ο Τούρκος Πρόεδρος.

Τουρκικά F-16 συνόδευσαν το αεροσκάφος του Ερντογαν στην είσοδό του στο Αιγαίο και στη συνέχεια έκαναν προκλητικές παραβιάσεις,φθάνοντας μέχρι το κεντρικό Αιγαίο! Τα τουρκικά F-16 αναχαιτίστηκαν από ελληνικά αεροσκάφη που ήταν έτσι κι αλλιώς σε επιφυλακή.

Ο Τούρκος πρόεδρος προχώρησε και σε ακόμα μια πρόκληση, αφού το πλήρωμα του προεδρικού αεροσκάφους που μετέφερε τον Ερντογάν αρνήθηκε τη συνοδεία Ελληνικών F-16, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο!

Έδειξαν τις,.. διαθέσεις τους από νωρίς, λοιπόν οι Τούρκοι για τους σκοπούς της επίσκεψης του Προέδρου τους στην χώρα μας.

The post Τουρκικά F-16 συνόδευσαν τον Ερντογάν στη πτήση προς Ελλάδα με παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο! appeared first on Think News.via http://ift.tt/2nBcRhm

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.