Τραγωδία! Άφησε γράμμα συγγνώμης και κρεμάστηκε – Δεν άντεξε το bullying η 13χρονη

Συντετριμμένοι οι γονείς της 13χρονης Rosalie Avila που κρεμάστηκε μετά από το bullying που της έκαναν για χρόνια.

Η 13χρονη Rosalie Avila έβαλε τέλος στη ζωή της την περασμένη εβδομάδα. Οι γονείς της τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με ανατριχιαστικό τρολάρισμα στο ίντερνετ.

Αρρωστημένα τρολ ανεβάζουν ανατριχιαστικές φωτογραφίες και μηνύματα για τη Rosalie Avila στο Facebook.

Η 13χρονη είχε γράψει γράμματα ζητώντας συγγνώμη από τους γονείς της για τη θλίψη που θα τους έφερνε ο θάνατός της. Λίγο αργότερα έβαλε τέλος στη ζωή της.

«Συγγνώμη μαμά και μπαμπά. Σας αγαπώ» έγραψε σε ένα σημείωμα. Σε άλλο έγραφε «συγγνώμη μαμά που θα με βρεις έτσι».

Ζωή μαρτύριο από το bullying

Η έφηβη κρατούσε ημερολόγιο όπου έγραφε για το bullying που της έκαναν σημαθητές της. Το τελευταίο διάστημα αυτοτραυματιζόταν και είχε απομονωθεί.

Οι γονείς της Freddie και Charlene Avila από την Καλιφόρνια δήλωσαν ότι το bullying οδήγησε τη 13χρονη στην αυτοκτονία. Ζήτησαν από το σχολείο και την αστυνομία να λάβουν δράση εναντίον των βασανιστών της.

Αναφέρθηκαν και στα αρρωστημένα μηνύματα που ανέβαζαν και τους κοροΐδευαν στο ίντερνετ ενώ η κόρη τους βρισκόταν στο νοσοκομείο με μηχανική υποστήριξη για μια εβδομάδα.

Η έφηβη είχε γράψει στο ημερολόγιό της πως οι συμμαθητές της της έκαναν bullying. Την έλεγαν άσχημη και την κορόιδευαν για τα δόντια και τα σιδεράκια της. Οι γονείς της Rosalie κατηγόρησαν το σχολείο πως δεν κατάφερε να κάνει αρκετά για να αποτρέψει τον θάνατό της.

«Έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω ως πατέρας και αυτοί οι άνθρωποι δεν ανταποκρίθηκαν. Οι εκφοβιστές της βρίσκονται ακόμα στο σχολείο. Είναι ακόμα εκεί ενώ η κόρη μου έφυγε». Ανακάλυψε τη Rosalie αφού άκουσε κραυγές στο σπίτι τους στην Yucaipa, στην Καλιφόρνια, στις 28 Νοεμβρίου. Τη μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρή την περασμένη Παρασκευή.

Ανέφερε στο NBC News ότι η σύζυγός του και ο ίδιος δεν γνώριζαν την έκταση του bullying. Μέχρι που φίλοι της τους έδειξαν ένα βίντεο που την κορόιδευαν στο σχολείο. «Η Rose το κρατούσε μέσα της. Την έκανε κομμάτια που την κορόιδευαν συνέχεια. Δεν είχα ιδέα ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία. Ο θάνατος της κόρης μου πρέπει να σημαίνει κάτι».


via http://ift.tt/2ktrEJP

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.