Μητσοτάκης για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας: «Είναι τα δικά τους παιδιά»

Για «εικόνα χάους, ακόμη μια φορά» στο κέντρο της Αθήνας κάνει λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας στο Twitter τα επεισόδια που έγιναν το μεσημέρι στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση εννέα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου του 2008.

Παράλληλα, καυτηριάζοντας την χθεσινή δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη μετά την εισβολή αντιεξουσιαστών στη ομιλία του στην αίθουσα του παλαιού δημαρχείου Υμηττού, ο κ. Μητσοτάκης άφησε να εννοηθεί ότι υπεύθυνοι για τα επεισόδια είναι «τα δικά τους παιδιά (…) γι’αυτό προφανώς δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της».

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή ομιλία του κ. Δραγασάκη εισέβαλε ομάδα 15-20 αντιεξουσιαστών φωνάζοντας συννθήματα για τα δικαιώματα των κρατουμένων. Αφού αποχώρησαν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε μεταξύ άλλων ότι «και αυτά δικά μας παιδιά είναι», ενώ σε ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε:

«Η εκδήλωση άργησε να ξεκινήσει κάπως, γιατί ομάδα πολιτών πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας, ανάρτησε πανό και πέταξε φυλλάδια. Η Αριστερά δεν έχει να “φοβηθεί” κάτι ή κάποιον. Έχει τις δικές τις θέσεις και μπορεί να σταθεί σε κάθε “μάχη” θέσεων».

The post Μητσοτάκης για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας: «Είναι τα δικά τους παιδιά» appeared first on Think News.via http://ift.tt/2BFEXKt

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.