Ο Βουλέλης τα είπε - Οι υπουργοί τα άκουσαν;

**
Πάρτι για τα 5 χρόνια της «Εφ.Συν.»

«Η ωραία περιπέτεια της “Εφημερίδας των Συντακτών” μπήκε αισίως στον έκτο χρόνο. Εχουμε ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσουμε σε δύσκολες συνθήκες και θέλουμε ακόμη περισσότερους συνοδοιπόρους, εφόσον διαπιστώνουν καθημερινά ότι είμαστε πραγματικά ανεξάρτητοι».  Aυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο διευθυντής της Εφημερίδας των Συντακτών, Νικόλας Βουλέλης, στον χαιρετισμό του κατά την εκδήλωση που έκανε η ΕφΣυν στο Gazarte για τα πέντε χρόνια της κυκλοφορίας της. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των χώρων, της πολιτικής, της οικονομίας, της τέχνης και των γραμμάτων, όπως και των κινημάτων και των επιχειρήσεων, αλλά και εργαζόμενοι από άλλα ΜΜΕ.
Ο Ν. Βουλέλης στον χαιρετισμό του έκανε έκκληση στην κυβέρνηση και στα κόμματα της αντιπολίτευσης να εφαρμοστεί το γρηγορότερο ο barcode στις εφημερίδες για να φανούν οι.. πραγματικές κυκλοφορίες και επίσης να υπερψηφίσουν γενναία μέτρα για την ενίσχυση του Τύπου.
Αλλωστε στην εκδήλωση στο Gazarte παραβρέθηκαν στελέχη της αντιπολίτευσης και κυρίως πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης - ανάμεσα τους και οι αρμόδιοι για τα του Τύπου Νίκος Παππάς και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

** Στη φωτογραφία η Χριστίνα Παπασταθοπούλου και ο Τάσος Παππάς με τον υπουργό Π. Κουρουμπλή


via http://ift.tt/2klHulW

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.