Η απάντηση του ΣΚΑΪ στα όσα είπε ο Νίκος Κοτζιάς για τη συνέντευξη του Ταγίπ Ερντογάν

Με τίτλο  “Φαντασιώσεις Κοτζιά για τη συνέντευξη Ερντογάν στον ΣΚΑΙ”, υποδέχθηκαν τα όσα… κατήγγειλε ο υπουργός Εξωτερικών, αναφορικά με την συνέντευξη που παραχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος την παραμονή της έλευσης του στην χώρα μας.

Το κανάλι, μέσω της ιστοσελίδας του απάντησε στον ΥΠΕΞ ως εξής…

“Σενάρια δήθεν προ- συνεννοήσεων για την συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και τον Αλέξη Παπαχελά ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν περιέγραψε ο Έλληνας ΥΠΕΞ. 

Υιοθετώντας συνωμοσιολογική ρητορική του διαδικτύου ο κ. Κοτζιάς έκανε λόγο για παρέμβαση του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί για την αποκλειστική συνέντευξη στον ΣΚΑΙ , παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι ο Τούρκος Πρόεδρος έχει παραχωρήσει στο δημοσιογράφο και διευθυντή της εφημερίδας «η Καθημερινή» τουλάχιστον άλλες τέσσερις συνεντεύξεις στο παρελθόν. 

Ο κ. Κοτζιάς σημείωσε πως «η μοναδική αλλαγή που υπήρξε στο πρόγραμμα Ερντογάν ήταν η συνέντευξη που είχε συμφωνήσει να δώσει στο ΑΜΠΕ και τελικά έδωσε στον ΣΚΑΙ. Γιατί έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΙ; Γιατί ο διευθυντής επικοινωνίας του ο οποίος είναι Τούρκος (σ.σ ο Ατζούν Ιλιτζαλί), συνεργάζεται με τον ΣΚΑΙ για το reality «Survivor»…»”.

 

The post Η απάντηση του ΣΚΑΪ στα όσα είπε ο Νίκος Κοτζιάς για τη συνέντευξη του Ταγίπ Ερντογάν appeared first on Think News.via http://ift.tt/2j1GNhe

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.