Κρήτη: Σύλληψη ενός ατόμου για την μαφιόζικη επίθεση σε βάρος του ψυχιάτρου

Στη σύλληψη  ενός πρόσωπου από το στενό περιβάλλον του ψυχίατρου Δημήτρη Στριμπάκου για ηθική αυτουργία, προχώρησε σήμερα η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για άτομο το οποίο έχει κατονομάσει ο ψυχίατρος Δημήτρης Στριμπάκος,με την προσαγωγή του ατόμου να γίνεται σήμερα το μεσημέρι μετά την κατάθεση του.

Ο γιατρός, στην ειδικότητα ψυχίατρος, έχει δώσει και άλλα ονόματα στην αστυνομία, με τον ίδιο σε δηλώσεις του να αναφέρει πως γνωρίζει τους δράστες και πως οι λόγοι είναι προσωπικοί και δεν έχουν να κάνουν ούτε με την ιδιότητά του ως ψυχίατρου ούτε με οικονομικές διαφορές.  

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Στο κέντρο του Ηρακλείου έγινε το βράδυ της Πέμπτης η επίθεση με πυροβολισμούς κατά γνωστού ψυχιάτρου της περιοχής, ο οποίος μόλις είχε βγει από το ιατρείο του και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του.

Ο 50χρονος δέχθηκε τους πυροβολισμούς ενώ πήγαινε στο τζιπ του, όμως δεν έχασε την ψυχραιμία του και μπήκε στο όχημά του. Ο ένας εκ των δραστών εκείνη τη στιγμή πήγε από τη δεξιά πλευρά του τζιπ και με λοστό έσπασε το τζάμι, με αποτέλεσμα τα θραύσματα να τραυματίσουν τον γιατρό στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια οι δράστες, που ήταν τουλάχιστον τρεις, χτύπησαν με λοστούς το αυτοκίνητο και από τις δύο πλευρές του Δημήτρη Στριμπάκου.

Οι δράστες έριξαν τουλάχιστον δύο σφαίρες, οι οποίες βρήκαν στο παραμπρίζ του αυτοκινήτου, χωρίς όμως να τον τραυματίσουν κι εκείνος έβαλε μπρος και αποχώρησε, κατευθυνόμενος προς κοντινό φαρμακείο.

Εκεί, όπως περιέγραψε και ο φαρμακοποιός, μπήκε αιμόφυρτος, αλλά χωρίς να ξέρει πού έχει χτυπήσει και ζήτησε βοήθεια.

«Παιδιά βοήθεια μου έχουν επιτεθεί!», είπε μπαίνοντας μέσα, και ζήτησε να κληθεί η αστυνομία, σημειώνοντας πως ξέρει ποιοι του επιτέθηκαν και ότι είχε από καιρό ενημερώσει τον εισαγγελέα.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

 

The post Κρήτη: Σύλληψη ενός ατόμου για την μαφιόζικη επίθεση σε βάρος του ψυχιάτρου appeared first on Think News.via http://ift.tt/2AB054b

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.