Αλβανοί έδειραν Έλληνες φαντάρους με σιδηρογροθιές στην Σπάρτη – Τρεις στο νοσοκομείο!

Συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Σπαρτής, μεταξύ Ελλήνων στρατιωτών και παρέα Αλβανών.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ της Λακωνίας, ο καβγάς μεταξύ των Ελλήνων και των Αλβανών, ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ωστόσο οι αλλοδαποί φέρονται να προξένησαν τραυματισμούς και μώλωπες σε έναν ή δύο στρατιώτες.

Οι δράστες, μάλιστα, φέρονται να είχαν στην κατοχή τους και να χρησιμοποίησαν και σιδηρογροθιές!

Σύμφωνα, με άλλες πληροφορίες στην συμπλοκή περιστατικό που διερευνάται από την Ασφάλεια Σπάρτης, τραυματίστηκαν 3 στρατιώτες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λακωνίας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η υγεία τους δεν εμπνέει κάποια ανησυχία. Στο νοσοκομείο  μετέβησαν αστυνομικοί και πήραν κατάθεση από τους νεοσύλλεκτους φαντάρους.

Άμεση και καθοριστική ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας Σπάρτης, καθώς ισχυρή δύναμη αστυνομικών ανέλαβε δράση και τερμάτισε το επεισόδιο, ενώ προχώρησε σε προσαγωγές στην Ασφάλεια Σπαρτής των Αλβανών που πήραν μέρος στη συμπλοκή.  Είναι άγνωστο εάν πραγματοποιήθηκε  έλεγχος εάν οι Αλβανοί ήταν νόμιμα στη χώρα ή όχι.

The post Αλβανοί έδειραν Έλληνες φαντάρους με σιδηρογροθιές στην Σπάρτη – Τρεις στο νοσοκομείο! appeared first on Think News.via http://ift.tt/2AJSJyX

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.