Ελεύθερος ο στρατιωτικός που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά στη Λαμία

Από τους 11 συλληφθέντες, οι 6 πήραν το δρόμο για τη φυλακή, 3 περιμένουν την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου και 2 αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ αναζητείται ένα ακόμη μέλος του κυκλώματος.

Ανέβηκε ο αριθμός των ατόμων που προφυλακίστηκαν για την μεγάλη υπόθεση που απασχόλησε την κοινωνία της Φθιώτιδας με τη σύλληψη 11 ατόμων ως μέλη εγκληματικών οργανώσεων που καλλιεργούσαν και διακινούσαν ναρκωτικά.

Το απόγευμα της Τρίτης (5/12) ανακοινώθηκε η προφυλάκιση των δύο εκ των τριών ανδρών που είχαν μείνει τελευταίοι για να απολογηθούν, ανεβάζοντας τον αριθμό των προφυλακισθέντων σε έξι.

Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους μέχρι την τακτική δικάσιμο, αφέθηκε σήμερα ο 37χρονος στρατιωτικός από τη Λαμία, ο οποίος υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις (Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών).

Θυμίζουμε ότι για τρεις ακόμη, οι οποίοι απολογήθηκαν την Κυριακή, ισχύει προς το παρόν ο κατ’ οίκον περιορισμός εωσότου το Δικαστικό Συμβούλιο αποφασίσει για την προφυλάκισή τους ή μη, μετά τη διαφωνία Ανακρίτριας και Εισαγγελέα.

Σημειώνουμε τέλος ότι η Ασφάλεια Λαμίας για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει ταυτοποιήσει τα στοιχεία και αναζητά και 12ο άτομο Αλβανικής καταγωγής με ιδιαίτερο ρόλο σε μία εκ των δύο εγκληματικών οργανώσεων που εξαρθρώθηκαν. 

 

The post Ελεύθερος ο στρατιωτικός που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά στη Λαμία appeared first on Think News.via http://ift.tt/2AVYPw8

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.