Κύπρος: Χειροπέδες σε Σέρβο εκτελεστή στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Σέρβος, ο οποίος καταζητείτο από την κυπριακή Αστυνομία, σε σχέση με υπόθεση σχεδιασμού απόπειρας δολοφονίας, συνελήφθη γύρω στα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Πρόκειται για τον Ράτσκο Ραγκέλοβιτς 43 ετών, ο οποίος είχε συλληφθεί στην ΠΓΔΜ και εκδόθηκε στην Κύπρο με βάση διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον του, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων και παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 43χρονος καταζητείτο από τον Ιούνιο του 2017, βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε από τις κυπριακές αρχές και συνελήφθη στα Σκόπια στις 28 Ιουνίου.
 
Τέσσερα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στις 12 Δεκεμβρίου στα Σκόπια όπου οι αρχές παρέδωσαν τον 43χρονο στις 15 του μήνα. Χθες Παρασκευή βράδυ ο ύποπτος μαζί με τους αστυνομικούς επέστρεψαν στην Κύπρο και γύρω στα μεσάνυχτα ο 43χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο ύποπτος είναι ένας από τους δύο Σέρβους οι οποίοι έφτασαν στην Κύπρο για να δολοφονήσουν τον Αλέξη Μαυρομιχάλη ωστόσο διέφυγαν όταν πληροφορήθηκαν ότι η Αστυνομία είχε ενημερωθεί για την εγκληματική πράξη την οποία θα πραγματοποιούσαν.

The post Κύπρος: Χειροπέδες σε Σέρβο εκτελεστή στο αεροδρόμιο Λάρνακας appeared first on Think News.via http://ift.tt/2CJP8Pf

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.