Τα σημάδια ότι κάνεις καλύτερο σ#ξ από τον μέσο όρο

Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου
Γιατί στο σ#ξ, ο έχων εμπιστοσύνη σ’εαυτόν πάντα… νικά. Αν συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι ο καλύτερος, τότε μάλλον θα είσαι ο καλύτερος.

Το συζητάς
Όσοι συζητούν περί σ#ξ εκτός κρεβατιού έχουν συνήθως και τις καλύτερες επιδόσεις. Δεν εννοούμε να το παρακάνεις, αλλά το να είσαι ανοικτός σε προτάσεις και κατευθύνσεις κακό δεν κάνει.

Την ψάχνεις με νέες μεθόδους
Λυπούμαστε, κανένα σ#ξ δεν μπορεί να είναι καλό με 1 στάση και 1 sex toy εφ’ όρου ζωής. Αυτό που το κάνει καλό είναι η ποικιλία και η θέληση που έχεις στο να δοκιμάσεις νέα πράγματα.

Μιλάς συχνά
Και βογκάς το ίδιο. Οι ήχοι που βγάζεις κατά τη διάρκεια του σ#ξ – πέρα από τους εχμ, άβολους – προκαλούν μεγαλύτερη διέγερση στον παρτενέρ σου.

Το κάνεις με ανοιχτά φώτα
Λίγος κόσμος το κάνει και αυτό σημαίνει πολλά. Αν ανάβεις φως ενώ κάνεις σ#ξ, τότε είσαι σίγουρα μερακλής και με αυτοπεποίθηση. Και μπράβο σου.

Ζεις τη στιγμή
Ναι, προφανώς όταν κάνουμε σ#ξ θα πρέπει να σκεφτόμαστε το σ#ξ και μόνο αυτό. Δεν το κάνουν όλοι, όμως. Αν το κάνεις και δεν σκέφτεσαι τα αυριανά ψώνια τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

Κάνεις σ#ξ επειδή πραγματικά γουστάρεις
Μη σου φαίνεται παράξενο, πολύς κόσμος το κάνει διαδικαστικά, επειδή πρέπει. Αν όμως το λέει η καρδούλα σου, τότε αυτό σημαίνει ωραίο σ#ξ.

Δεν παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά
Ναι, το σ#ξ είναι και λίγο αστείο. Άλλωστε σ#ξ και γέλιο συνδέονται αρκετά. Αν λοιπόν είσαι χιουμορίστας τότε κατά πάσα πιθανότητα ο/η παρτενέρ σου περνά καλά.


via http://ift.tt/2iizn92

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.