Νέο χτύπημα του ισραηλινού στρατού στη Γάζα – Επίθεση με τανκ και πολεμικά αεροσκάφη

Νέο χτύπημα στη Λωρίδα της Γάζας με βαρύ πυροβολικό, τανκ και πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν τη Δευτέρα οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ, μετά από ρουκέτα που εκτοξεύθηκε από την πλευρά των παλαιστινιακών περιοχών, σε ισραηλινό έδαφος.

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, χτυπήθηκαν θέσεις της Χαμάς και των γκρουπ που υποστηρίζουν την οργάνωση. «Σε αντίδραση, μετά από ρουκέτα που εκτοξεύθηκε σε έδαφος του Ισραήλ, τανκ και πολεμικά αεροσκάφη έπληξαν στρατιωτικές θέσεις της Χαμάς στην ανατολική περιοχή της Γάζας», ανέφερε η ανακοίνωση του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας. 

Οι Ισραηλινοί δεν ανέφεραν περισσότερες λεπτομέρειες για την εκτόξευση της ρουκέτας από τους Παλαιστίνιους, αποφεύγοντας να προσδιορίσουν σε ποια περιοχή έπεσε ο πύραυλος και αν υπήρξαν τραυματίες ή υλικές ζημιές.  

Ήταν η πρώτη εμπλοκή μετά την αεροπορική επιδρομή των Ισραηλινών στη Γάζα την Παρασκευή, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά την εκτόξευση τριών ρουκετών σε ισραηλινό έδαφος.

The post Νέο χτύπημα του ισραηλινού στρατού στη Γάζα – Επίθεση με τανκ και πολεμικά αεροσκάφη appeared first on Think News.via http://ift.tt/2BCrWp2

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.